KAO NEKAD: Partizan novim dresovima podsetio na slavne dane Kiće i Praje?! (FOTO)

Partizan tokom Medijskog dana Evrolige predstavio dresove za narednu sezonu, slične onima iz vremena kada je počeo da stvara imperiju, ovekovečene i na čuvenoj zajedničkoj slici Dragana Kićanovića i Dražena Dalipagića

  • 0

Košarkaški klub Partizan predstavio je tokom Medijskog dana Evrolige nove dresove, u kojima će igrači nastupati u narednoj sezoni. Čini se da su se dizajneri odlučili da naprave kopču sa prošlošću, pošto dresovi podsećaju na one koje su nosili legendarni Kića i Praja kada su kao tandem žarili i palili parketima širom Jugoslavije i Evrope.

Ovekovečeni su, između ostalog, i na čuvenoj zajedničkoj slici kada drže košarkašku loptu na Kalemegdanu.

U želji da čujemo komentar na promenu dresova, nazvali smo Dražena Dalipagića Praju, ali on nije želeo previše da komentariše, smatrajući da sadašnja garnitura dresova nije kreirana po uzoru na onu u kojoj je on igrao.

- Ne, nisam video nove dresove. Mislim da to nema veze, Partizan može da bira dresove kakve hoće - rekao nam je popularni Praja.

Proslavljeni srpski košarkaš nije želeo da sadašnju generaciju crno - belih poredi sa onom njegovom, koja je bila silovita.

- Još ne znam ni kako glasi sastav Partizana, tako da ne mogu da ocenim ni da li tu ima igrača koji bi mogli da ostvare visoke domete - rekao je Dalipagić za Telegraf.rs.

(A. Čolović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA