Zahavi kupuje redom u Zvezdi

Zvezda u pregovorima sa izraelskim menadžerom oko prodaje prava na ugovore Maksimovića, Mijailovića i Mladenovića, čime bi klupsku kasu napunili sa pet do šest miliona evra

  • 1

Poznati fudbalski menadžer Pini Zahavi baš se nameračio na fudbalere Crvene zvezde. Posle Nikole Maksimovića, oko koga se već uveliko vode pregovori, Izraelac je na dobrom putu da pod svoje okrilje uzme još dvojicu Zvezdinih prvotimaca - Srđana Mijailovića i Filipa Mladenovića.

Suma koju bi Zahavi platio klubu sa "Marakane" trebalo da iznosi između pet i šest miliona evra, a Mijailović i Mladenović bi, kao i Maksimović, nastavili bi da nose crveno-beli dres do povoljne ponude iz inostranstva, navodi "Sportski žurnal".

Pregovori između dveju strana su pri kraju, a u našem najtrofejnijem klubu nadaju se da će dobijenim novcem rešiti goruća pitanja - isplatu zaostalih zarada radnicima, kao i sva dugovanja prema igračima, što je jako bitno za nastavak prvenstvene trke jer nezadovoljstvo u ekipi može da se odrazi na rezultate.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA