DERBI CRNO-BELIMA: Vojvodina - Partizan 0:3, majstorije Ilića i Saše Markovića

Ostojić, Saša Ilić i Saša Marković pogađali mrežu Supića za visoku i ubedljivu pobedu crno-belih

  • 2

Fudbaleri  Partizana savladali su Vojvodinu u Novom Sadu u derbi meču 7. kola Jelen Superlige rezultatom 3:0. Crno-beli veći deo utakmice nisu blistali ali su na kraju ostvarili ubedljivu pobedu. Bila je ovo peta pobeda crno-belih i prvi poraz lala u prvenstvu.

Partizan je poveo 1:0 već posle prvog ozbiljnijeg napada. Ninković je izveo korner s desne strane, a Ostojić je bio najspretniji u gužvi i savladao Supića iz blizine.

Posle primljenog gola "lale" su zaigrale mnogo ofanzivnije, Abubakar Oumaru je zadavao dosta problema gostujućoj odbrani, a najbolju šansu propustio je Miroslav Stevanović koji je u 26. minutu šutirao malo pored stative.

Drugi gol za crno-bele delo je kapitena Saše ilića. Bila je to prava majstorija, precizan šut sa roga kaznenog prostora u suprotan ugao gola. Ilić je pogodio malu mrežu - Supić je bio nemoćan, a teško da bi ovo branili Kasiljas i Bufon.

Ništa manje efektan bio je i treći gol na utakmici koji je delo Saše Markovića. Mladi vezista parnog valjka prihvatio je na 20-ak metara od gola Vojvodine loptu koju je posle kornera odbio golman Vojvodine Supić, opalio a lopta se zakoprcala iza leđa čuvara mreže Novosađana. Ovakvi golovi sa distance postaju polako trejdmark talentovanog veziste crno-belih.

Već u sledećem napadu Vojvodina je imala priliku za počasni pogodak, ali je Bojović pogodio prečku gola već savladanog Stojkovića.

Tribine stadiona "Karađorđe" nisu bile ispunjene, osim zapada, gde skoro nije bilo slobodnog mesta, dok su istok i sever zvrjali poluprazni.

Upros jakim merama obezbeđenja, žandarmerija je bila na svakom koraku, a iznad stadiona kružio je i policijski helikopter, u 30. minutu došlo je do manjeg incidenta na zapadnoj tribini kad su se sukobile dve grupice navijača, a neki pokušali i da uđu u teren. Policija je brzo reagovala napravivši kordon između zaraćenih strana i utakmica je ubrzo nastavljena. Prethodno je u 26. minutu nakratko zaustavljena igra da bi se razišao dim od pirotehnike.

- Pokloniti Partizanu gol na startu utakmice a onda i u drugom delu mora biti kažnjeno. Da smo iskoristili šanse iz prvog poluvremena verovatno bi bilo drugačije. Ovako, zaslužena, mada previsoka pobeda Partizana. Ohrabruje me igra pred gostovanje Slobodi - rekao je trener Vojvodine Nebojša Vignjević.

Prirodno, šef struke Partizana bio je mnogo zadovoljniji ishodom meča.

- Vojvodina nije uopšte loša ekipa kao što rezultat pokazuje. Rani gol u mnogome je odredio dalji tok meča. Vremenski uslovi su uticali na naš stil igre. Imali smo problema u prvom poluvremenu, najviše od Oumarua, ali u drugom delu je usledila malo bolja igra i taj gol Saše Ilića koji je definitivno prelomio. Sledi dan odmora a onda pripreme za teško gostovanje u Kazanju - rekao je posle utakmice trener crno-belih Vladimir Vermezović.

VOJVODINA - PARTIZAN 0:3

Strelci: Ostojić 4, Ilić 61, S. Marković 83.

Stadion "Karađorđe". Sudija: Milorad Mažić.

Vojvodina: Supić, Vulićević, Đurić, Jokić, Nastić, Ađuru, Mitošević (od 62. Sekulić), Stevanović, Bilbija (od 57. Bojović), Oumaru, Meleg (od 83. Branković)

Partizan: Stojković, Miljković, Ostojić, Ivanov, Lazevski, Kamara (od 80. Smiljanić), Jojić (od 46. S. Marković), Ninković, S. Ilić, L. Marković, S. Šćepović (od 69. Mitrović)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jaaaaa

    29. septembar 2012 | 15:36

    http://www.youtube.com/watch?v=IXezWDRy7sM golovi i sanse iz prvog poluvremena,bice i iz drugog

  • jaaaaa

    29. septembar 2012 | 17:42

    http://www.youtube.com/watch?v=gloMRU73LGE sanse i golovi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA