RONALDO PONOVO SLAVI GOLOVE: Real deklasirao Deportivo! (VIDEO)

U pretposlednjem nedeljnom meču šestog kola Primere, "kraljevići" su bili nadmoćni u odnosu na Deportivo, uz het-trik raspoloženog Portugalca

  • 0

Kristijano Ronaldo proslavio je sva tri svoja gola, Žoze Murinjo konačno je uveo Kaku, "kraljevići" su blistali na "Santajgo Bernabeuu"...

Deluje kao da je na pomolu uspon forme madridskog Reala, pošto je u utakmici šestog kola ubedljivo savladao Deportivo la Korunju 5:1.

Ronaldo je održao obećanje dato navijačima da će nastaviti da daje golove. Dokazao je to het-trikom, premda su dva gola postignuta s bele tačke.

Deportivo je prvi stigao do vođstva golom Rikija u 16. minutu, ali su Madriđani napravili preokret i do kraja prvog poluvremena faktički rešili ime pobednika.

Ronaldo je u 23. minutu bio siguran s bele tačke za izjednačenje posle diskutabilnog mesta faula nad Di Marijom, a vođstvo je doneo upravo Di Marija u 38. minutu, što je bio njegov prvi gol posle sedam meseci. Portugalac je minut pre kraja poluvremena postigao efektan gol za 3:1, a sjajno mu je asistirao Modrić.

Žoze Murinjo je, posle odličnog izdanja Kake u prijateljskom meču protiv Milionarisa, konačno dao priliku Brazilcu na pravom meču, kada je zamenio Ozila.

U drugom poluvremenu, Deportivo nije imao znanja za senzacionalan preokret, a Real je nastavio sa dominacijom na terenu. Stoga, nije čudno to što je vođstvo povisio Pepe u 66. minutu, a potom Ronaldo postavio konačan rezultat opet sa penala, posle igranja rukom u šesnaestercu.

Za tačno nedelju dana, Real će imati priliku direktno da smanji bodovni zaostatak od osam bodova za Barselonom u novom El Klasiku.

Na tom meču će možda i jedan od najboljih golgetera Primere preći u vođstvo po broju postignutih golova. Sa ukupno šest pogodaka na listi strelaca, Ronaldo se na drugom mestu izjednačio sa Lionelom Mesijem. Kolumbijac iz Atletika Radamel Falkao postigao je sedam golova.

Pre toga, Real očekuje meč u Ligi šampiona protiv holandskog Ajaksa.

Rezultate nepotpunog šestog kola možete da pogledate OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA