UPLAKANI NIKOLA KARABATIĆ: Nisam se ja kladio, nego moja devojka

Proslavljeni rukometaš, u saopštenju koje su njegovi advokati preneli medijima, demantuje da je namestio rukometni meč

  • 0

Posle podizanja optužnice za nameštanje rukometnog meča između Monpeljea i Seson Sevinjea, Nikola Karabatić izjavio je za medije da nije kriv za nameštanje:

- Optužili ste mene i mog brata da smo varali, a mi nismo ni igrali. Uhapšeni smo kao kriminalci. Otkad sam se rodio, moj život bio je posvećen rukometu. Sad se borim za moj sport. Reći da sam varalica za mene je noćna mora. Nisam se ja kladio, nego moja devojka. Uništili ste moje snove i snove mog oca - preneli su advokati izjavu Nikole Karabatića, koji je viđen uplakan u zgradi suda.

Nikola i Luka stigli su u sud u Monpeljeu u utorak oko podne, a tek oko 21 sat izašli su pred sudiju, koji je potom podigao optužnicu.

Nikolin brat Luka i Mladen Bojinović priznali su da su se kladili na vođstvo protivnika na kraju prvog poluvremena, ali Nikola ovim saopštenjem to kao da pokušava da demantuje.

Za nameštanje optužen je i neimenovani vlasnik bara, za kojeg se sumnja da je inicijator klađenja, a svi će se braniti sa slobode.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA