EVROPA JE IPAK DALEKO: Prosečni Rubin lako sa Partizanom! (VIDEO)

Karadenis je u 44. minutu bez problema uleteo kroz odbranu Partizana i postigao vodeći gol, Rjazancev matirao Stojkovića bez problema za 2:0.

  • 2

U utakmici drugog kola grupe H Lige Evrope, Rubin je u Kazanju savladao Partizan 2:0. Prvi gol postigao je Karadenis u samom finišu prvog poluvremena, a drugi je usledio na startu drugog, a strelac je bio Rjazancev.

Partizan se u Beograd vraća bez promena u bodovnom saldu. Rubin jeste bio favorit, po nekima i veći od Intera u grupi H, ali ostaje utisak da se Partizan nije predstavio u Kazanju kao ekipa koja je srčana i uporna do samog kraja.

Gol u finišu prvog poluvremena, pa onda još jedan odmah na startu drugog potpuno su destabilizovali "crno-bele", pa je drugih 45 minuta proteklo u potpuno konfuznim potezima gostiju, odnosno potpunoj kontroli domaćina, koji su imali i nekoliko prilika za veću pobedu.

SVE JE POREMETIO PRVI GOL!

Rubin je u uvodnim minutima već mogao da povede, a napadač Salomon Rondon je loptom tik pored gola stavio do znanja da će biti glavni problem "crno-belima". Partizanu je trebalo vremena da se raskravi na nekoliko stepeni iznad nule. Akter prvih realnih šansi za "crno-bele" bio je Saša Marković, koji je najpre glavom pokušao da savlada golmana Rižikova. Potom je vezista uputio udarac ka golu sa 25 metara, ali je lopta prošla za malo pored stative Rubina. Time je i najavljena ravnoprana igra na terenu, ali ne predugo. Medo Kamara je šutem sa tridesetak metara ponovo zapretio, ali je i ta lopta završila iznad prečke. Rubin je postajao sve opasniji, pa je i najgorem trenutku po Partizan postigao vodeći gol. Šutirao je prvo Eremenko, što je Stojković odbranio, a onda je Karadenis bez problema uleteo kroz odbranu Partizana.

U prvom napadu u nastavku utakmice, Rubin je povisio na 2:0. Posle greške Volkova u dodavanju, Eremenko i Rjazancev su odigrali dupli pas. Rjazancev je lako matirao Stojkovića. Dokaz da se igra Partizana raspala bila je prilika za smanjenje vođstva: Volkov je ostao sam u kaznenom prostoru i izbacio golamana Rižikova, ali nije bilo nikoga da smesti u praznu mrežu!

Ostatak meča je protekao u potpunoj kontroli Rubina. Partizan se batrgao, pokušavao da napravi akcije, ali je sve to bilo nedovoljno za preokret. Pa čak i ulasci Aleksandra Mitrovića i Stefana Šćepovića nisu doneli bitne promene u igri.

Beograđani su imali podršku u od "grobara", navijača moskovskog CSKA i Sokola iz Saratova, koji su skandirali na tribinama "Partizan, Partizan"!

U drugoj utakmici H grupe, Inter je očekivano savladao Nefči 3:1.

Partizan u narednom kolu gostuje Interu u Milanu 25. oktobra, a Rubin dočekuje Nefči.

SASTAVI:

RUBIN: Rižikov, Kuzmin, Navaš, Orbaiz, Marčano, Rjazancev, Eremenko, Boketi, Karadeniz, Načo, Rondon

PARTIZAN: Stojković, Miljković, Ivanov, Ostojić, Volkov, Medo, Saša Marković, Jojić, Saša Ilić (od 74. Stefan Šćepović), Ninković (od 62. Mitrović), Lazar Marković

(Telegraf.rs/foto: partizan.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BalkanSPort

    4. oktobar 2012 | 20:46

    http://www.youtube.com/watch?v=uGbW7hQwN_s ovo su vam svi golovi,a to iznad samo 1

  • jaaaaa

    4. oktobar 2012 | 20:05

    http://www.youtube.com/watch?v=owPVEaC0zMI&feature=player_embedded svi golovi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA