MARKO ŠĆEPOVIĆ: Biću tajno oružje Mihine reprezentacije!

Mladi napadač presrećan je zbog postignutog povratničkog gola u dresu Partizana. Smatra da će biti potpuno fit za nekoliko nedelja

  • 1

Partizan je u 8. kolu pobedio ivanjički Javor (2:1) i posle debakla Zvezde u Subotici ponovo preuzeo prvo mesto na tabeli. Strelac prvog gola za "crno-bele" bio je Marko Šćepović, koji se tako na najbolji mogući način vratio posle teške povrede i opravdao poziv Siniše Mihajlovića u nacionalni tim!

- Mnogo mi znači ovaj gol, posebno na psihološkom planu, jer je to moj prvi gol posle 10 meseci i prvi gol posle onog na "Marakani" - priseća se Marko svog poslednjeg gola pre povrede.

- Presrećan sam i zbog toga što mi je asistent Lazar Marković. Pokazali smo da smo dobar tandem i uskoro očekujem da nastavimo tamo gde smo stali, samo nam treba malo vremena.

Povreda je prošlost, ali...

- Trenutno nisam potpuno spreman. Imam snage za nekih 60-ak minuta, ali to će biti sve u redu za nekoliko nedelja!

Mlađi od braće Šćepović nije krio oduševljenje kada je čuo pohvale koje je dobio od selektora Srbije.

- Nisam baš čitao šta je selektor tačno rekao, ali sam i bez toga što su mi preneli prijatelji znao koliko me ceni i koliko ceni moje kvalitete. Već smo obavili nekoliko razgovora i objasnio mi je šta očekuje od mene. Želeo bih da mu se zahvalim na rečima podrške, kako njemu tako i svima iz Partizana, koji su uvek bili uz mene.

Dvadesetjednogodišnji napadač u glavi ima idealan scenario pred mečeve sa Belgijom i Makedonijom.

- Voleo bih da budem tajno oružje reprezentacije i da se na najbolji način odužim selektoru na pozivu - zaključio je "Šćepakadabra", kako ga navijači od milošte zovu.

(B. B. / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dj.j

    9. oktobar 2012 | 17:13

    Bices tajno oruzje koje niko ,nikad nece videti..nisi ni za drugu ligu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA