FEDEREROV "UBICA" TRAŽI OPROŠTAJ: Izvalio sam veliku glupost

Čovek čije su pretnje ubistvom Rodžera Federera uzburkale tenisku javnost kontaktirao sa zvaničnicima turnira u Šangaju izvinivši se i priznavši da je u žaru navijačke rasprave napisao glupost

  • 0

Čovek koji je uzburkao svetsku sportsku javnost pretnjom da će ubiti švajcarskog tenisera Rodžera Federera kontaktirao je sa zvaničnicima turnira u Šangaju i izvinio se.

Bloger koji je pod imenom "Blue Cat Polytheism Founder 07" postavio pretnju na poznatom kineskom sajtu Baidu.com, valjda videvši kakvu uzbunu je napravio svojim postupkom, pokajao se i tvrdi da je u žaru rasprave sa navijačima sjajnog Švajcarca izrekao nešto što nije mislio, priznajući da je napravio glupost.

- Strašno mi je žao. Raspravljao sam se sa Federerovim navijačima i napisao nešto glupo. Nadam se da će me organizatori razumeti, oprostiti mi i, ako je moguće, preneti moje izvinjenje Federeru i njegovoj porodici - poručio je bloger čiji pravi identitet nije još poznat javnosti.

Organizatori u Šangaju pretnju su shvatili ozbiljno, dodelivši Federeru obezbeđenje dosad neviđeno u belom sportu, a Švajcarac je u Šangaj doputovao bez porodice , koja ga obično prati na velikim turnirima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA