UEFA o slučaju "Kruševac" odlučuje 22. novembra

Čelnici UEFA odlučili su da pokrenu istragu zbog nemilih scena koje su se dogodile na stadionu "Mladost", a u isto vreme će na se na tapetu zbog rasizma i nasilničkog ponašanja naći savezi Srbije i Engleske

  • 0

Čelnici UEFA odlučili su, saznajemo, da pokrenu dve odvojene istrage zbog nemilih scena koje su se dogodile na stadionu "Mladost" u Kruševcu. Podsetimo, mlada reprezentacija Engleske je golom u poslednjem minutu pobedila Srbiju sa 1:0 i obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo, a gol je bio "inicijalna kapisla" za fizički obračun na terenu.

Onomatopeja majmunskih krika "zaparala" je tribine na stadionu u Kruševcu, a zbog njih će se na tapetu naći Fudbalski Savez Srbije. Naravno, ljudi iz naše krovne organizacije moraće da odgovore i na pitanja vezana za nasilničko ponašanje igrača na samom terenu. Zbog istog prekršaja UEFA je odlučila da potraži i objašnjenja za ponašanje fudbalera od strane FA.

Prema nekim informacijama odluku o eventualnim sankcija za oba saveza UEFA će doneti tek 22. novembra na sledećen sastanku na kojem će se pričati o ovom slučaju. Videćemo kakav će ishod biti, ali se ozbijno mora shvatiti medijska kampanja koja se desila u Engleskoj, kolevci fudbala, ali i huliganizma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA