Policija "Zabranjenima" stopirala put u Milano! (FOTO)

Navijači nisu ni mogli da priđu parkingu sa kojeg je trebalo da se krene od policije. Obistinilo se pisanje Telegrafa, da će samo Alkatrazi moći za Milano

  • 7

Iako je bilo planirano da nekoliko "dabl dekera" sa navijačima Partizana, pod imenom "Zabranjeni", večeras krene put Milana na meč Lige Evrope, odlukom policije to se nije desilo.

Policija je potpuno držala zatvorenim parking sa kojeg je trebalo da krenu autobusi i nije dozvoljavala nikakva okupljanja u blizini?! 

Navijači dugo nisu mogli ni da priđu mestu odakle je trebalo da krenu na gostovanje, da bi po dobijanju informacije od policije da je jednostavno zabranjeno da budu pušteni van Beograda, lagano počelo razilaženje okupljenih navijača. 

Navijači koji su zatim bili okupljeni kod "Fontane" istakli su da imaju svu potrebnu dokumentaciju za put, ali i ranije garancije nadležnih organa da će moći da krenu na put. Kako se to nije desilo, vatrene pristalice Partizana se pitaju kako i zbog čega neko donosi naprasne odluke i pored svih potrebnih dokumanata.

Kako je Telegraf nedavno najavio, ovako nešto se i moglo očekivati kada se uzme u obzir da je policija nezvanično poručila da samo oni koji pošalju karte za meč Intera i Partizana mogu da napuste Srbiju. Očigledno da su u klubu iz Humske odlučili da karte prodaju samo frakciji koja trenutno vodi južnu tribinu predvođenu "Alkatrazom".

Ta frakcija "Grobara" na put kreće u sredu uveče, sa platoa ispred stadiona u Humskoj u prema nekim najavama brojci većoj od 1000 ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kolega serviser

    23. oktobar 2012 | 20:39

    Policija je uzela dokumenta vozacima autobusa i oterala ih kuci.Ovo nema dalje.Slobodna drzava nema sta.Bitno je da se obrce lova i stite ubice.

  • VukVukuNikadCovek

    23. oktobar 2012 | 20:51

    stop represiji nad zabranjenim grobarima !

  • Fabregas

    23. oktobar 2012 | 21:36

    Delija sam, ali ovo je sramota...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA