DETALJAN PRETRES GROBARA: Karavan navijača krenuo za Milano (FOTO)

Nekoliko stotina navijača Partizana sa platoa u Humskoj krenulo na meč sa Interom. Vođe držale govor o "lepom ponašanju"

  • 5

Prva frakcija Grobara nije dobila dozvolu da krene za Milano, druga, brojnija jeste. Posle "Zabranjenih" koje je u utorak uveče policija sprečila da krenu na meč Partizana i Intera, na put je uspešno krenuo karavan autobusa predvođenih "Alkatrazom", grupacijom koja trenutno vodi južnu tribinu.

Sa platoa ispred stadiona u Humskoj nekoliko stotina navijača krenulo je "dabl dekerima" koji će biti u pratnji policije do izlaza iz Srbije.

Veliki broj čuvara reda detaljno je pretresao navijače i autobuse ispred stadiona Partizana, čak su i viđenije osobe sa juga "držale lekciju" o lepom ponašanju tokom puta i boravka u Italiji.

Prema podacima iz Partizana na južnoj tribini "Đuzepe Meace" u četvrtak uveče biće između 1500 i 2000 Grobara. Očekuje se i veliki broj navijača iz dijaspore, pre svega iz Austrije.

Meč Live Evrope u Milanu počinje u četvrtak u 19.05 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA