OSIPANJE MILANA, DEO DRUGI: U januaru odlaze Pato, Boateng i Robinjo?

Čelsi sprema ponudu za tek oporavljenog Brazilca, a sa "San Sira" u januaru odlaze i Ganjanin i drugi Brazilac

  • 0

Italijanski list "Korijere delo Sport" spekuliše da će od januara novi član aktutelnog šampiona Evrope Čelsija biti napadač Milana Alešandre Pato.

Navodno, čelnici kluba već sastavljaju ponudu za tek oporavljenog Brazilca, koji je poslednjih godinu i po dana uglavnom na rehabilitiaciji od silnih povreda mišića koje su ga zadesile tokom angažmana na "San Siru".

Pato je tokom leta izjavio da voli engleski fudbal i da je bio oduševljen načinom na koji su "plavci" osvojili Ligu šampiona.

- Razgovarao sam tada sa Davidom Luizom i rekao mu da nisam stvarno očekivao da će Čelsi da trijumfuje. Imali su jaku grupu i uspeli su onome u čemu uspevaju samo veliki - rekao je Brazilac, koji je nedavno potvrdio da u Milanu ostaje do 2014. godine.

Ako se ispostavi da su svi navodi tačni, osim Pata, sa "San Sira" mogli bi da odu i Kevin Prins Boateng i Robinjo, donekle svetle tačke u veoma lošoj situaciji po Milan koja je počela sa senzacionalnim odlascima Zlatana Ibrahimovića i Tijaga Silve.

Isti izvor navodi da se na "Stamford Bridžu" kuju planovi za dovođenje sjajnog napadača madridskog Atletika Radamela Falkaa i fudbalera švedskog Hakena Varisa Majeda. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA