DRAGAN ĐURIĆ: Da nam je još samo jedna Liga šampiona...!

Prvi čovek "crno-belih" ponovo je pecnuo sportski sektor iz 2011. koji nije iskoristio rekordni budžet i stvorio Đurićev željeni "drim tim" u Humskoj

  • 1

Predsednik Partizana Dragan Đurić u intervjuu za "Sport" naveo je da bi ulazak u Ligu šampiona naredne sezone bio presudan u bitisanju srpskog šampiona, koji bi u budućnosti bio redovan učesnik elitnog takmičenja.

- Partizanu treba još samo jedan ulazak u Ligu šampiona. To mi je želja i to moramo da uradimo. Tada ćemo uhvatiti ritam i redovno ulaziti u elitu.

- Preko 12 miliona eva prihoda bi nesmetano pravilo tim i atmosferu u klubu. Beograd, fudbalska Srbija, armija naših navijača, svi bi osetili benefite Partizanovog rezultata - rekao je predsednik Partizana Dragan Đurić.

Čovek koga "i vole i ne vole" navijači Partizana tvrdi da "crno-beli" stoje najbolje finansijski u Srbiji.

- Partizan nema nikakvih problema.

Nisu probleme stvorili ni sramni rezultati u Evropi prošle sezone, kada je, prema rečima Đurića, sa najozbiljnijim budžetom krenuo u takmičenje, a na kraju ispao u dvomeču od Šamroka.

Ponovio je da iza toga stoji sportski sektor koji je neodgovorno radio posao.

- Želeo sam leta 2011. "drim tim" u Partizanu. Obezbedili smo budžet od blizu 4.000.000 evra za pojačanja. Da je bilo potrebe, stvorili bismo i više. Međutim, doveli smo povređene igrače i one koji nisu zaslužili da nose crno-beli dres. Ne smatram da je sportski sektor radio loše namerno, ali su jednostavno bilo neodgovorni.

Partizan i pored svega kuburi sa brojem navijača uz Humskoj, za razliku od Zvezde. Predsednik želi pomake i na tom polju.

- Voleo bih da nam tim prati više navijača. Tada bismo imali više uspeha, stvorili više asova. Voleo bih... - zaključio je Đurić, najavivši pojačanja u Upravnom odboru, ali bez isticanja imena novih ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 40+

    9. novembar 2012 | 04:02

    Odlazi iz Partizana lopovcino jedna...Gde su pare od nastasica,Savica,Jovetica,Ljajica,Tosica,oterao si Stanoja doveo poslusnog mermeza, Djuricu odlazi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA