PRESEDAN: "Grobari" prepustili "jug" Italijanima! (VIDEO)

Čegi vodio navijanje u majici italijanske grupe. "Rosoneri" i "interisti" posle meča ostali da se prepucavaju. "Grobari" pesme započinjali i iz novinarske lože?!

  • 9

Gledajući iz navijačkog ugla, meč Partizana i Intera lako je mogao da se gleda i kroz rivalitet pristalica dva milanska kluba.

Posle završenog meča "grobari" koji vode "jug" pokupili su se i otišli sa zastavama vrlo brzo, a italijanski saborci grupe "40 plus" su ostali i prešli na prepucavanje sa "interistima" (njih 50), koji su dugo zadržani u kavezu na "severu".

Mogle su se čuti najgrđe psovke na italijanskom, prilikom kojih se nije štedelo na sočnosti, prozivke na račun Dijega Milita, koji je izašao da se "istrči" posle meča na kojem nije ni igrao... Sve to začudio je čak i italijanske novinare, koji su se stidljivo izvinjavali zbog psovki na njihovom jeziku u praznoj Humskoj.

Čudilo ih je i to kako da od "grobara" nema ni traga ni glasa dok se dve grupe iz Milana "sprdaju" na stadionu koji je nekada važio za "neželjenu zonu" navijača sa "zapada", a sada za prostor gde možeš sam da "zaključaš" tribinu domaće grupe.

ČEGI NA ŠIPCI U MAJICI "CURVA SUD"

Većina prisutnih na "jugu" ne pamti kada se čuveni Čegi (glavni pokretač prijateljstva sa "milanistima") popeo poslednji put na skelu u dnu "juga" i vodio navijanje, ali sinoć jeste, i to u majici "Curva sud" - majici navijača Milana.

To je uradio protiv Intera, (ne)svesno provocirajući većinu koja ne želi da ima nikakve kontakte sa Italijanima, a samo zarad "mira" na "jugu", tolerisala je dva meča Partizana i Intera na kojima su bili i "ultrasi" Milana sa sve zajedničkom zastavom grupa "40 plus" i "Curva sud".

"Grobari" su inače imali i performans na "istoku", pošto je pre meča iz novinarske lože jednan od navijača pokrenuo pesmu protiv Crvene zvezde.

Pogledajte:

(Telegraf.rs / Foto:Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ilija

    10. novembar 2012 | 02:44

    O cemu vi pricate? Koji komplex mi imamo? Nema potrebe da bilo koji grobar ima komplex od vas... Pa dok je bio Babarogic sudija vi ste bili prvaci a mi tada nismo isli ispred fss-a da se zalimo vec cutali i cekali...a sad posto su vas pokrali Piksi...Lukic..i ostali veliki zvezdasi vi kao mitingujete ispred fss..kao Tole vam kriv? Nije tole kriv sto vi niste dobili titulu evo sad ce i sesta godina....vi ste krivi jer vise mrzite nas nego sto volite zvezdu! Zvezdi ne moze da pomogne ni 10 punih marakana jer ste gledajuci nas zaboravili da ponor u koji ste upali je sve veci i veci... Sramota je nasa sto smo dozvolili da se Cegi bratimi sa drukarama iz Milana. A sto se tice tribine jedan je Uros Misic ... A koliko grobara trune u zatvoru zbog banalnih stvari? Bar 30tak..i racunamo jos neke koji su u bekstvu...

  • СРБИН

    9. novembar 2012 | 13:38

    ХАХАХАХАХАХАХ СА ВАМА УВЕК КОМЕДИЈА! Играте против Интера а певате "сисај Звездо". Колико имате ви комплекса од нас Делија па то је невероватно. И само немојте ви (навијачи малог партизана) да причате да неко има комплексе од вас.

  • Niks

    9. novembar 2012 | 13:34

    Cirkus sa sarenog lavora, braca sa pola evrope.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA