ARMENULIĆ: Ne opravdavam Jeremića, imao je važnijih obaveza od finala Fed kupa!

Potpredsednik TSS Armenulić i selektor ženske teniske reprezentacije Vraneš imaju razumevanja za odsutnog predsednika Saveza Vuka Jeremića

  • 0

Predsednik Teniskog saveza Srbije Vuk Jeremić nije bio sa teniserkama u Pragu na finalu Fed kupa, prvom u koje smo se ikad plasirali.

Prisutni su bili i ministarka sporta Alisa Marić, kao i državni sekretar za sport Predrag Peruničić, ali čelni čovek srpskog tenisa imao je, izgleda, važnija posla.

- Jeremić može da bude prisutan koliko mu dozvoljavaju obaveze u Generalnoj skupštini UN. Ja ga ne opravdavam, ali verovatno nije mogao da prisustvuje - rekao je za Telegraf.rs Radmilo Armenulić, potpredsednik TSS.

Na opasku novinara Telegrafa da je Vuk Jeremić tog dana bio na sednici Glavnog odbora Demokratske stranke, Armenulić je zaključio:

- To mu je u ovom trenutku bilo važnije.

Selektor ženske teniske reprezentacije Dejan Vraneš iskazao je dosta razumevanja za odsutnog predsednika.

- Čovek je bio sprečen, siguran sam, zbog obaveza. Bio je sa nama na prijemu kod predsednika Srbije Tomislava Nikolića - izjavio je Vraneš za naš portal, a na pitanje da li Fed kup reprezentacija, koja se žalila na nedovoljnu podršku srpskih medija, ima podršku svog predsednika, odgovorio je:

- Znam da pomaže. E, sad kako bismo to izmerili? Što se tiče zamerki na medije, mislim da tu priču ne treba širiti, već akcenat staviti na vredan rezultat, iako nismo uspeli u finalu. Priča o medijima nastala je više zbog neumesnih pitanja nego zbog pažnje koja je posvećena našim rezultatima. Iako sam naglasio da ne želim da se pomisli da krivimo medije za rezultat, negde je baš tako predstavljeno. Mediji nisu i ne mogu da budu krivac - rekao je Vraneš.

(A. Č.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA