PRESEDAN: MMA dobio prvu ženu u oktagonu!

Najprestižnija organizacija slobodne borbe na svetu UFC napravila je veliki zaokret. Nakon što su pod svoje okrilje "pokupili" skoro sve najjače borce sveta, na red su došle i žene. Ronda Rouzi prva je u nizu

  • 0

Istorijski trenutak dogodio se za svetsku MMA scenu! UFC je potpisao ugovor sa 25-godišnjom Rondom Rouzi, koja je tako postala prvi ženski borac u najjačoj borilačkoj organizaciji.

Atraktivna Ronda je aktuelna prvakinja Strajkforsa i bronzana s Olimpijskih igara 2008. godine u džudou, a u MMA ima šest pobeda u isto toliko borbi. Bori se u kategoriji do 61 kilogram.

Prvi čovek UFC Den Vajt odradio je sjajan posao parafiranjem ugovora sa Rodnom jer ovo znači da će njenim stopama ka UFC krenuti i druga imena iz ženskog sveta borbe kao što su Kris Sajborg, Sara Mekmen...

Borci su oduševljeni i svi joj redom čestitaju. Isto tako su fanovi zatrpali profil Dena Vajta čestitkama iz celog sveta, na šta je ponosni gazda samo odgovorio smajlijem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA