SMETA MU: Metličić prelepio zastavu Srbije na dresu Partizana!

Uprava RK Parzitan ustupila je Monpeljeu svoje rezervne dresove kako bi se odigrala utakmica Lige šampiona, a hrvatski rukometaš Pero Metličić je "intervenisao" na dresu

  • 17

Hrvatski rukometaš Pero Metličić, član ekipe Monpeljea, flasterom je prekrio zastavu Srbije, koja je prišivena na dresu Partizana, koji je nosio jer je francuska ekipa izgubila prtrljag na aerodromu i ostala bez svoje opreme.

S obzirom na to, uprava RK Parzitan ustupila je Monpeljeu svoje rezervne dresove kako bi se odigrala utakmica u "Čairu", a na zagrevanju su nosili i majice Partizana na kojima je pisala "Evropa je cela crno bela".

Jedino je hrvatski igrač "intervenisao" na "svom" dresu i prekrio grb Srbije na leđima... Konkretni razlozi za taj potez mogu samo da se nagađaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misteryman

    19. novembar 2012 | 12:42

    Ma ti si *****, to sto su Generali slobodni ne znaci da smo ustaše , zbilja si malouman , i ovaj covijek je pravi Hrvat , Bog i Hrvati !

  • Anđa

    19. novembar 2012 | 14:15

    isto kao što niti jedan srbin ne bi igrao pod hrvatskom zastavom! osuđujete nešto, što bi i sami napravili, to govori o vama i vašem primitivizmu. stalno se nešto prijetite, kako sami govorite, tjerate svoj 'srpski' inat, a zaboravljate da vas je taj inat ovdje doveo. napadnuti smo '91, obranili smo se, pobjedili! I OPET ĆEMO, ako ne dao Bog, ponovite grijehe iz prošlosti. Mi rađe biramo mir, ali nećemo nikad skinut gaće ni pred kim!

  • Matea

    19. novembar 2012 | 13:27

    kraljjj :))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA