POGODILA DERBI TIKET "IZ DVOJKE U KECA": "Zvezdašica sam, ali navijala sam za Partizan u prvom poluvremenu"! (FOTO)

Čitateljka Telegrafa, zajedno sa još šest kolega, uplatila "istorijski tiket" i - zaradila 21.000 dinara! Prvi put se desilo da je u večitom derbiju jedan protivnik vodio na poluvremenu, a drugi pobedio na kraju

  • 1

UBOLA ISTORIJSKI TIKET NA KLADIONICI! Rezultat 143. "večitog derbija", u kom je slavila Crvena zvezda sa 3:2 posle dva vođstva Partizana, ulazi u istoriju po tome što je prvi put slavila ekipa koja je gubila na poluvremenu. Kladioničarskim rečnikom - "iz dvojke u keca".

Za iskusne kladioničare stavljanje novca na ovaj ishod bila bi luda hrabrost, ali čitateljka Telegrafa nije razmišljala tako. Ona je na  kladionici, skupa sa još šest drugara, odigrala upravo singl "iz dvojke u keca", i sa kvotom 30 na uloženih 700 zaradila 21.ooo dinara!

- Tiket sam uplatila sa kolegama i moram da priznam da sam tek odskora počela da se kladim, iako već dugo volim i pratim sport. Verovali smo da Zvezda može da pobedi, a pošto je velika kvota bila da Partizan vodi na poluvremenu, upravo smo to i odigrali. Priznajem da nisam znala da se nikada u istoriji derbija nije dogodilo ovako nešto - kaže naša čitateljka Ana.

Ona dodaje da se pred utakmicu pohvalila bratu da je uplatila navedenu opkladu.

- Pitala sam ga šta misli, da li može da se dogodi ovakav ishod, a on je samo kratko prokomentarisao: "Ma, nema šanse"! Naravno da sam ga posle zezala. Iako sam "zvezdašica", kad je Partizan poveo sa 2:1 navijala sam da tako ostane do kraja poluvremena. To su mi bili najteži trenuci u životu, ali se isplatilo - priča uz osmeh srećna dobitnica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA