ENGLEZI POTVRDILI: Marković je Čelsijev!

Britanski list navodi da će "plavci" za transfer izdvojiti 8 miliona funti i da će mladi Čačanin biti prva akvizicija zimskog prelaznog roka

  • 0

Visokotiražni britanski dnevnik "Dejli Mejl" potvrdio je pisanja srpskih medija da je talentovani napadač Partizana Lazar Marković prodat Čelsiju za 10 miliona evra(8 miliona funti)

Iz Partizana zvanične potvrde nema, ali ni demantija, i odlazak Markovića je nešto što sve teže može da se ospori. Najnovije pisanje koje ide u prilog istinitosti transfera 18-godišnjeg napadača stiže sa Ostrva, preciznije sa stranica visokotiražnog “Dejli mejla”.

Vest dana u ponedeljak je glasila: "Marković Čelsijev za osam miliona funti" (9,9 miliona evra). U tekstu se navodi da će mladi Čačanin otvoriti prelazni rok na “Stamford bridžu” i da su dalji planovi vezani za dovođenje Radamela Falkaoa ili Gonzala Iguaina.

Prema izvorima ovog lista, novac za obeštećenje neće ići na račun "crno-belih" već Izraelca Pinija Zahavija, kojem je, po tim navodima, Lazar prodat pre godinu dana za sedam miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA