HRVATI U PANICI: "Grobari" dolaze u Zadar!

"Jutarnji list" je preneo reči sportskog direktora KK Zadra da je klub dobio informaciju "da bi organizovana grupa navijača Partizana htela da dođe" u sredu na utakmicu

  • 13

PANIKA U ZADRU! Hrvatski mediji preneli su informaciju da će na utakmicu 14. kola košarkaške ABA lige između Zadra i Partizana organizovano doći i "grobari", što bi bio prvi dolazak na utakmicu u Hrvatsku jedne beogradske navijačke grupe!

- Dobili smo informaciju da bi organizovana grupa navijača Partizana htela da dođe u sredu na utakmicu. Nikakvu odluku o tome još nismo doneli, a verovatno hoćemo u utorak. Apelujemo na sve koji će doći na utakmicu da u dvoranu ne unose tvrde predmete poput upaljača, kovanica i slično, odnosno bilo kakve predmete koji bi mogli da budu opasni - rekao je sportski direktor Zadrana Branko Skroče "Jutarnjem listu".

Hrvatski dnevnik konstatovao je da nikad dosad u Zadar, ni u Jazine, ni na Višnjik, organizovano nije došla nijedna navijačka grupa iz Beograda, i podsetio da je pre nekoliko godina iz Zadra baš na utakmicu s Partizanom organizovano krenula grupa "Tornado", ali je vraćena sa državne granice.

"Srbi su ih pustili da čekaju i čekaju, potom ih nisu pustili na svoj teritoriju. Obrazloženje je bilo - preventiva. Inače, Zadar je obavio već dosta sastanaka s policijom, a biće ih još", navodi se u članku "Jutarnjeg", u kom se takođe pretpostavlja da će na utakmicu doći suspendovani trener Partizana Duško Vuošević, i da je u tom slučaju organizator dužan da mu osigura mesto na tribini.

Podsetimo, atmosfera pred meč između hrvatskog kluba i srpskog šampiona podgrejana je navodima hrvatskih medija da će hrvatski general Ante Gotovina prisustvovati utakmici, kako je najavio posle oslobađajuće presude hrvatskog generala u Haškom tribunalu.

(Telegraf.rs/ Foto: Panoramio/Joadl)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dada

    18. decembar 2012 | 00:52

    DA HRVATI U PANICI PA KAKO MOZETE TO NAPISAT KOJI DEBILIZAM PUNO SE BOJIMO HAHA

  • srb

    18. decembar 2012 | 03:31

    Pa ne misle oni da se bojite ili se ovi boje vas, nego jednostavno hrvatima kao zemlji je bitno da organizacija bude na novou, da protekne bez incidenata i problema. Pa rec uplaseni znaci da strahuju da ne dodje do nepotrebnih nerreda.... Primate se kao i pojedini srbi... nije problem u naciji, srbi ili hrvati, nego i odredjenim ljudima

  • pedja

    18. decembar 2012 | 08:13

    bojite se mackice,ali ne brinite,jos par godina nas nema a onda dolazimo na tenku!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA