FK PARTIZAN: Nismo čestitali Vokriju!

Portparol "crno-belih" Nenad Danilović demantovao je da su iz kluba stizale čestitke Fadilju Vokriju, predsedniku samozvanog FS Kosova, posle odluke FIFA da Kosovo može da igra prijateljske utakmice u konkurenciji mladih selekcija, klubova, amaterskih i ženskih ekipa

  • 2

Fudbalski klub Partizan demantovao je danas da su čelnici "crno-belih" čestitali predsedniku kosovskog Fudbalskog saveza Fadilju Vokriju na odluci FIFA da dozvoli pojedinim tamošnjim timovima odigravanje prijateljskih utakmica.

- Niko od čelnika Partizana nije čestitao Fadilju Vokriju, kako je on izjavio za hrvatski "Maks sport". FK Partizan podržava i sprovodi odluke FSS u potpunosti. Svi u srpskom fudbalu imaju jedinstven stav po tom pitanju - preneo je stav Partizana portparol kluba Nenad Danilović.

Iz Partizana su naglasili da niko iz kluba nije uopšte u kontaktu sa Fadiljom Vokrijem, koji se, prema njihovim rečima, "nije pozdravio ni komunicirao ni sa jednim predstavnikom FK Partizan prilikom gostovanja "crno-belih" makedonskoj Škendiji u kvalifikacijama za Ligu šampiona prošle sezone, iako je Vokri boravio u Skoplju i prisustvovao tom meču", preneo je B92.

Vokri je u izjavi hrvatskim medijima nedavno rekao da mu je stiglo dosta čestitki posle odluke FIFA.

- Mnogo mojih bivših saigrača, čelnici Partizana, kao i mnogobrojne fudbalske legende su mi čestitali, ali me i zamolili da to ostane tajna kako se na njih ne bi podigla hajka u Srbiji - kazao je Vokri.

Fadilj Vokri je tokom igračke karijere tri sezone, od 1986. do 1989. godine, igrao za Partizan.

Izvršni komitet Svetske fudbalske federacije (FIFA) 14. decembra odlučio je na sastanku u Tokiju da klubovi sa Kosova i Metohije, kao i mlađe, amaterske kategorije i ženske ekipe mogu da igraju prijateljske mečeve.

(Telegraf.rs / Tanjug / B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA