ZVEZDA NASTAVLJA HUMANOST: Meč VIP zvezdaša i novinara za malu Tijanu!

Humanitarni susret u "Basket siti" hali na Čukarici u sredu okupiće brojne zvezdaše, a klub očekuje dobar odziv publike kako bi se pomoglo u skupljanju novca za operaciju srca

  • 0

ZVEZDA PONOVO HUMANA! U sredu 26. decembra u dvorani "Basket siti" na Čukarici od 20 časova biće odigran meč za malu Tijanu Ognjanović, kako bi joj se pomoglo da sakupi 200.000 evra neophodnih za operaciju srca.

Meč pod nazivom "Tijana, ti si naše srce" okupiće mnoge poznate zvezdaše, ali i na specijalan način angažovati prvotimce "crveno-belih".

Za VIP zvezdaše, koji su sa zadovoljstvom prihvatili naš poziv, igraće: Nenad Peruničić, Igor Butulija, Darko Lazović, Boban Bajković, Milenko Topić, Zlatko Bolić, Vladimir Kuzmanović, Vojkan Benčić, Milan Gurović, Aca Lukas, Dragan Kojić Keba, Nikola Rokvić, Ivan Gavrilović, Vuk Roksandić, Dejan Cukić, Aleksandar Šapić, Andrej Kulundžić, Nenad Okanović, Dragan Vujić Vujke, Jug Radivojević, Dario Ćirić.

Trener selekcije poznatih biće Igor Rakočević, a njegov asistent Bojan Subotić.

Sa druge strane, izuzetno ambicioznu selekciju novinara sa klupe će voditi Vuk Radivojević, a njegov pomoćnik biće Elton Braun. Radivojević i Braun mogu da računaju na: Milana Boškovića (B92), Igora Vujčina (B92), Nenada Kostića (Arena sport), Luku Tešanovića (radio Pink), Nenada Stefanovića (TV Pink), Slavišu Veselinovića (TV Prva), Milana Batinicu (SOS Kanal), Milana Vukovića (RTS), Luku Spasovskog (Danas), Nemanju Markovića (Danas), Dragutina Stojmenovića (Telegraf), Dragutina Bužića (Alo), Miroslav Jevremović (kosarka24.com) ...

U ulozi više nego autoritativnih arbitara pojaviće se Raško Katić, Boris Savović i Aleksandar Cvetković. Delegat meča biće Vlada Vukoičić, a pomoćne sudije koje će raditi za zapisničkim stolom biće Goran Topić, Saša Kosović, Aleksandar Lukman i Nikola Birač. Fizioterapeut Milorad Ćirić brinuće o zdravlju novinara i VIP zvezdaša, a celokupan program vodiće Edin Avdić, novinar TV Arena sport.

U predigri cele manifestacije snage pod obručima odmeriće reprezentacija OŠ "Ivo Andrić", koju pohađa Tijana Ognjanović, i pioniri Crvene zvezde DIVA.

Karte će se prodavati na Malom Kalemegdanu od ponedeljka, kao i na blagajni dvorane "Basket siti" na dan utakmice i to po simboličnoj ceni od 200 dinara.

- Nadamo se da će se zvezdaši i svi ljudi dobre volje odazvati našem pozivu, da će doći u dvoranu "Basket siti", uživati u zanimljivom košarkaškom programu i tako pomoći maloj Tijani da dobije novo srce - poručio je direktor KK Crvena zvezda DIVA Davor Ristović.

Svi oni koji dodatno žele da pomognu maloj Tijani Ognjanović to mogu da urade uplatom na žiro račune kod "Komercijalne banke" - dinarski žiro račun: 205-9011004816395-73.

Broj deviznog žiro računa je IBAN: RS 35205903101860366239.m

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA