POVRATAK U FORMU: Veličković u Mega Vizuri

Srpski reprezentativac se oporavlja od povrede i postoje indicije da bi mogao da odigra nekoliko mečeva za zemunskog prvoligaša kako bi ušao u formu pre nego što potpiše za nekog Evroligaša

  • 2

Srpski reprezentativac i doskorašnji član Real Madrida, Novica Veličković mogao bi da odigra nekoliko mečeva u Košarkaškoj ligi Srbije za tim Mega Vizura.

Naime, Veličković se oporavlja od povrede, a kako prenosi sajt Avangarda.rs, postoje nagoveštaji kako bi mogao da odigra neke mečeve za zemunski klub kako bi što pre dostigao formu i pronašao angažman.

Njegov agent Miško Ražnatović rekao je, gostujući na TV "Arena", da će Veličković biti maksimalno spreman krajem februara a zatim i potvrdio da bi mogao da zaigra za Mega Vizuru.

- Novica se već dva meseca oporavlja pod nadzorom lekara i kondicionih trenera Mega Vizure. Kada bude potpuno spreman za povratak, ili će odmah potpisati ugovor sa klubom koji se takmiči u Evroligi, ili će prvo odigrati dve-tri utakmice za Megu, kako bi ušao u takmičarsku formu, pa onda krenuti dalje - objasnio je Ražnatović za Mondo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA