ĐANI ĆURČIĆ: Vraćam se, a u Partizanu ne veruju

- Smršao sa 30 kilograma. Sada ima 72 i osećam se odlično. Hari Rednap me je zvao na probu u KPR, a imam pozive iz engleske druge i treće lige i jednog našeg superligaša - rekao je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije

  • 1

Saša Ćurčić... Sinonim za protraćeni talenat... Da, popularni Đani, poslednjih godina redovni učesnik domaćih rijalitja, spreman je da se vrati profesionalnom fudbalu?!

Sa 41 letom iza leđa Saša, kako priča za Informer, u Engleskoj već nekoliko meseci trenira sa "klincima Mančester sitija".

- Kao zapeta puška sam. Dugo se već spremam za povratak, a trening u Sitiju mi je omogućio bivši saigrač iz Boltona Skot Selers, sada trener mlađih kategorija u Mančester sitiju - kaže Ćurčić, i nastavlja:

- Smršao sa 30 kilograma. Sada ima 72 i osećam se odlično. Hari Rednap me je zvao na probu u KPR, a imam pozive iz engleske druge i treće lige i jednog našeg superligaša.

Svestan godina Đani priznaje da je spreman za pola sata igre...

-  Nisam više klinac i ne mogu da igram 90 minuta svaka tri dana. No, budite sigurni da mogu da izdržim pola sata i da budem koristan - rekao je on i završio da bi najviše voleo da se vrati u Partizan, ali da mu je jasno da mu u Humskoj "više ne veruju da može ponovo da igra fudbal".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA