DOSTA: Daniloviću, mani se teorija zavere

- Bez obzira na sve probleme i kašnjenja, a za koje Ministarstvo nema baš nikakvu odgovornost, ja sam, ipak, za tu namenu planirala sredstva u budžetu za ovu i sledeću godinu. Toliko o teorijama zavere - jasna je ministarka omladine i sporta

  • 0

Prvi čovek Košarkaškog kluba Partizan Predrag Danilović neprijatno je iznenadio ministarku omladine i sporta izjavom da "ministarka i ljudi iz njenog okruženja ne mogu da podnesu činjenicu da Partizan dobije trening halu. Sada traže da je delimo. To bi bio veliki skandal". Odgovor se nije dugo čekao, a Alisa Marić ga je dala beogradskom dnevniku Informer:

- Ne razumem ni ton ni kontekst u kojem se spominjem ja kao ministarka i moje navodno okruženje - rekla je Alisa Marić, i nastavila:

- Sporazum o izgradnji hale Ministarstvo je potpisalo sa Gradom Beogradom 10. jula 2010. godine, a planirano je da ona bude završena do 2012. Sporazum, dakle, postoji, ali nije potpisan sa KK Partizan već Gradom.

Uz opasku da se "mane teorija zavere" ministarka je obećala da će hala biti sagrađena za vreme njenog mandata, "bez obzira na to što je Danilović dogovor pravio sa prethodnom vlašću".

- Bez obzira na sve probleme i kašnjenja, a za koje Ministarstvo nema baš nikakvu odgovornost, ja sam, ipak, za tu namenu planirala sredstva u budžetu za ovu i sledeću godinu. Toliko o teorijama zavere - jasna je ministarka omladine i sporta.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA