E, ZVEZDO, ZVEZDO: Vilotića žele Lacio i Inter!?

Bivši defanzivac "crveno-belih" najbolji i omiljeni igrač u lideru švajcarskog prvenstva Grashopersu. Italijani dreše kesu zbog "žigosanog" štopera

  • 4

Otišao je kao neposlušnik, loš momak, sa kojim je prethodni trener Crvene zvezde Robert Prosinečki imao veliki problem sa disciplinom, a danas se o njemu u Italiji priča kao igraču zbog kojeg se prave planovi u Italiji.

Navodno, Inter i Lacio su bacili udicu na bivšeg Zvezdinog defanzivca Milana Vilotića, koji igra sezonu iz snova u Grashopersu, a to je potvrdio njegov menadžer.

- Vilotić je postao najbolji stranac Grashopersa u istoriji kluba, osvojio je sve svojim ponašanjem. Njemu su otvorena vrata najjačih evropskih liga - rekao je Milan Ćalasan "Sportu".

Vilotić je u vodeći tim Švajcarske Gras stigao pred početak sezone, a ugovor za Švajcarce ga veže do 2016. godine. Odigrao je 19 mečeva za "skakavce", a njegova cena, ukoliko se preseli u neki od zainteresovanih timova, biće sigurno daleko veća od aktuelnih 1.500.000 evra na koliko se procenjuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djansla

    10. januar 2013 | 14:14

    Ma da... Nakon 19 meceva najbolji stranac u istoriji.. E stvarno ste smesni

  • Pera

    10. januar 2013 | 15:40

    Niko nije osporavao njegov fudbalski kvalitet ali u Zvezdi nije pokazivao dovoljno a pritom je bio i trula jabuka i kvario atmosferu!!

  • eolski

    11. januar 2013 | 11:08

    Bijo? Pa vidi se da ga nisi upoznao u skoli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA