PREMIJER: Londonska nula Kvins Parka i Totenhema

Prvi meč 22. kola Premijer lige, odigran između dve londonske ekipe, završen je najnepopularnijim rezultatom (0:0)

  • 0

Dve londonske ekipe koje se nalaze u potpuno različitim situacijama i stanjima na tabeli odigrale su meč bez golova (0:0).

Kvins Park Rendžers, koji je u poslednja četiri meča osvojio šest bodova, uspeo je da odoli napadima "pevaca" i da na kraju sačuva bar bod na svom "Loftus Roudu". Ovaj bod ih je maknuo sa poslednje pozicije i sada su za taj jedan bod preskočili Reding, koji svoj meč igra od 16 časova protiv velikog iznenađenja VBA.

Zanimljivo, KPR je pobedio Čelsi i igrao nerešeno sa Totenhemom. Neko bi rekao da su oni glavni u Londonu, plus kada se na to doda činjenica da su još neporaženi u 2013. godini...

Totenhem je imao tri velike šanse, od kojih su najveće bile u šestom minutu, kada su u dva navrata pretili Džermejn Defo i Emanuel Adebajor, ali ih je oba puta neverovatnim intervencijama zaustavio Žulio Sezar.

Najbolja prilika za domaće viđena je samo pet minuta posle toga, kada je Šon Rajt Filips uspeo da izmulja loptu između nekoliko nogu, ali njegov šut sa ivice peterca uspeo da izblokira Majkl Doson.

Totenhem sada ima 40 bodova, pet manje od drugoplasiranog Mančester sitija, a dva više od Čelsija, koji ima i dve utakmice manje.

Najveći derbiji ovog kola igraju se u nedelju, kada Mančester junajted dočekuje Liverpul, a Arsenal Mančester siti.

REZULTATI 22. kola:

subota:

Kvins Park Rendžers - Totenhem 0:0

Aston Vila - Sautempton

Everton - Svonsi

Fulam - Vigan

Norič - Vigan

Reding - VBA

Stouk - Čelsi

Sanderlend - Vest Hem

nedelja:

Mančester Junajted - Liverpul 14.30h

Arsenal - Mančester siti 17.00h

TABELA: Mančester junajted 52, Mančester siti 45, Totenhem 40(+1), Čelsi 38(-1), Everton 36, Arsenal 34(-1), VBA 33, Liverpul 31, Svonsi 29, Stouk 29...

(D. G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA