KUP KRALJA: Barsu šokirala Malaga! (VIDEO)

Gosti su u 90. minutu postigli izjedačujući gol i najavili vrlo zanimljiv revanš za sedam dana u borbi za polufinale

  • 0

Navijači na "Nou Kampu" zatečeni su dočekali sudijski zvižduk, jer je njihova ekipa u 90. minutu primila izjednačujući gol u osmini finala Kupa kralja.

Barselona - Malaga 2:2!

Samo tri dana od njihovog poslednjeg meča u Primeri, kada je katalonska ekipa bila ubedljiva rezultatom 3:1, gosti su do samog kraja pokušavali da iskoriste opuštanje domaćih, što im se isplatilo minut pred kraj utakmice.

Barselona je sjajno počela utakmicu - Mesi je imao dve kolosalne prilike, a Pujol je zatresao mrežu, ali iz ofsajda. Ipak, pogrešila je zadnja linija, pa je Itura prihvatio poklon i u 25. minutu savladao Pinta.

Ali, nije dugo trebalo za Barsin odgovor.

Posle samo tri minuta, Mesi je posle odličnog prodora uspeo da izjedanači rezultat, a već u narednom napadu, tačnije posle izvođenja slobodnjaka, Karles Pujol je golom glavom, iza leđa postigao gol (inače svoj drugi u sezoni) za preokret.

Drugo poluvreme bilo je aktivno, mada se pobeda već sredinom poluvremena pripisivala Barsi, pogotovo kad je Monreal isključen u 75. minutu . Ipak, u 90. minutu, Kamačo je utišao "Kamp Nou" i najavio vrlo zanimljiv revanš za sedam dana.

U prvoj utakmici u sredu, Saragosa i Sevilja odigrali su bez golova.

Kup kralja, 1/4 finala:

Barselona - Malaga 2:2

(Mesi 29, Pujol 30 - Itura 25, Kamačo 90)

Saragosa - Sevilja 0:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA