NOVI MOREIRA VOLI DA IGRA NA KRILU: Eliomar zadužio "desetku"

Brazilac će, prema rečima sportskog direktora Partizana Ljubiše Tumbakovića, možda biti jedino pojačanje ove zime, ali je i s pravom dobio "najjači" fudbalski broj

  • 0

Aktuelni šampion Partizan pojačao se iz Javora i doveo Eliomara Silvu, a on je istakao da je vrlo srećan što je došao u veliki klub i da će pokušati da se nametne treneru Vladimiru Vermezoviću.

- Dobro je što sam došao u veliki klub. Pokušaću da se nametnem. Volim da igram na krilnoj poziciji i po levoj i desnoj strani - rekao je Eliomar na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

Brazilac je potpisao sa Partizanom ugovor na tri i po godine, i nosiće dres s brojem 10. Eliomar je u jesenjoj polusezoni odigrao 15 utakmica za Javor iz Ivanjice, postigao sedam golova i zabeležio četiri asistencije.

Dres sa brojem 10 nosi sa sobom veliko breme, ali sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković rekao je da su u klubu procenili da će Eliomar biti veliko pojačanje i smatra da će dolazak 25-godišnjeg Brazilca u velikoj meri nadomestiti odlazak Nemanje Tomića, ali i unaprediti igru Partizana.

- On je došao u Ivanjicu jako mlad, tamo proveo pune četiri godine. Napredovao je iz godine u godinu i taj napredak ga je preporučio nama. Dres s brojem deset uglavnom nose igrači koji su nosioci igre i on je bio svestan te obaveze kada je uzimao broj - rekao je sportski direktor Partizana.

On je rekao da će se u toku današnjeg dana završiti transferi Stefana Šćepovića i Sretena Sretenovića u južnokorejski Busan, a da je Partizan na najboljem putu da završi saradnju s Brazilcem Eduardom, koji će se vratiti u Sao Kaetano, klub iz kojeg je i došao u Humsku, i u klub sa kojim je ugovor potpisao i vremešni Rivaldo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA