18

SVETSKA EKSKLUZIVA: Ana Ivanović se ljubi sa novim dečkom na plaži u Melburnu! (PAPARAZZO)

Prvi na planeti pogledajte strastvene zagrljaje i poljupce jedne od najlepših Srpkinja i njenog novog ljubavnog partnera Marka Stilitana, koje su paparaci "ulovili" u Australiji

Ana Ivanović, Mark Stilitano

SVETSKA EKSKLUZIVA! LJUBAV NA PLAŽI!  Ana Ivanović ima novog dečka! Ni manje ni više, jednog od najboljih prijatelja Novaka Đokovića – Marka Stilitana, o kome je Telegraf detaljno pisao. Ekskluzivnu vest, koju smo vam doneli u četvrtak uveče, danas potkrepljujemo i svetskom ekskluzivom – I PRVI NA PLANETI OBJAVLJUJEMO FOTKE na kojima se prelepa Srpkinja i njen dečko vide u ljubavnom zanosu.

Ana Ivanović, Mark Stilitano

Najlepša teniserka na svetu je novu romansu započela nedavno, a dokaz da je do ušiju zaljubljena u Stilitana nastao je na “Melburn biču”, gde je paparaco fotograf uspeo da je ulovi dok s Markom razmenjuje poljupce u više nego strasnom zagrljaju.

Ani očigledno emocije uzburkano rade u Australiji, jer je u nekoliko navrata tamo uslikana i u društvu bivšeg dečka Adama Skota, poznatog golf igrača.

Ana Ivanović, Mark Stilitano

(Telegraf.rs/Foto: matrixpictures.co.uk)

NAPOMENA: Portal Telegraf.rs ima srpska onlajn prava na objavljivanje ovih fotografija i svako njihovo prenošenje, objavljivanje na drugim elektronskim, onlajn i print medijima, u bilo kakvoj formi, a bez dozvole portala Telegraf.rs, kažnjivo je i predstavlja kršenja autorskih i korisničkih prava.

 DISCLAIMER: Portal Telegraf.rs owns online rights to publish these images, as well as rights on any of their transmission, and posts in any form on other electronic, print and online medias. Publishing and posting these images, without permission of this Portal or matrixpictures.co.uk is punishable and represents violation of copyright and user rights.

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Ana Ivanović, Australija, Ekskluzivno, Ljubav, Mark Stilitano, Melburn, Novak Đoković, Paparazzo, seks na plaži, Showtime, Tenis
Popularni komentari
 • Š
  Štefan Smej

  jebeš takav život , kad su ti uvek na petama , ma goni jih, Ana ti pa uživaj …

 • B
  Bok1

  Voledu se deca. Pustite ih da žive i da uživaju u čarima ljubavi ;)

 • K
  Krcko

  Lepo je sto se vole ali ona kad se god zaljubi momentalno padne za 20-30 mesta na rang listi. Setite se kakav je strahovit pad dozivela kad se zabavljala sa Verdaskom…. sa mesta br.1 vise nije mogla da prodje drugo kolo bilo kog turnira. Ona se izgleda skroz izgubi kad se zaljubi.

foto dana

video dana