TELEGRAF IH SPOJIO: Boško Janković poklonio dres malom Zokiju

- Priču o Zoranu sam video na Telegrafu, veoma me je dirnula. Želim da pomognem njemu i njegovoj porodici, i čim dođem u Beograd obezbediću sve što im je potrebno - kaže fudbaler Đenove

  • 2

Posle pisanja našeg portala o malom Zokiju (11), koji u Čika Ljubinoj ulici moli prolaznike za parče hleba kako bi prehranio svoje dve sestre, oglasio se i fudbaler Đenove Boško Janković, koji je obećao pomoć.

Zoran je vatreni navijač Crvene zvezde, velika želja mu je da ode na neku od utakmica “voljenog kluba”, a najviše od svega voleo bi da upozna svog idola Boška Jankovića, kapitena Đenove i bivšeg igrača Zvezde.

BOŠKO JE BOLJI OD RONALDA!

Ta želja će mu se ove godine ispuniti, jer je Janković obećao da će pomoći Zoranu i njegovoj porodici. Za početak, Boško mu je poslao svoj dres s brojem 11, a kada dođe u Beograd, posetiće našeg malog junaka.

- Odmalena volim Jankovića, još dok je igrao u Zvezdi, a i danas mi je omiljeni igrač. Kad igram igricu "Fudbal menadžer" uvek njega izaberem u tim i glavni mi je napadač. Biram u tim i Ronalda, ali Boško je bolji od njega i daje najviše golova. Njega sam kupio na menadžeru za 160.000 dolara, dok sam Kristijana platio 97 miliona - kroz šalu kaže Zoran, pa dodaje:

- Volim da igram fudbal, ali ne treniram jer ne mogu da platim članarinu. Bio sam u BSK iz Borče samo mesec dana, jer sam imao samo 2.500 dinara da platim za jedan mesec - objašnjava Zoki.

Kapiten Đenove Boško Janković kaže da je za Zokija čuo čitajući tekst o njemu na našem portalu.

- Priča o njemu me je veoma dirnula. Pogotovo me je oduševilo to što sam mu omiljeni igrač. Želim da pomognem njemu i njegovoj porodici, za početak mu šaljem moj dres iz Đenove, a čim budem u prilici posetiću Zorana i njegovu porodicu i pokušati da im obezbedim sve što im je potrebno - najavljuje Janković.

Svaka čast, majstore!

(D. Stojmenović / Foto: M. Todorović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    7. februar 2013 | 15:29

    Covek VELICINA, sve najbolje Bosko bog ti dao srece i zdravlja u zivotu! Naravno pohvala i za Darka novinara Telegrafa kao i sve ljude u Telegrafu!

  • dakison

    7. februar 2013 | 19:11

    A lice malo kad pogledas :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA