SPEKTAKULARNO: Klinac (16) zakucava kao Vins Karter (VIDEO)

Mladi košarkaš beogradskog Fleša Đorđe Savković jedan od najboljih igrača kadetske lige Srbije, zakucava poput NBA igrača

  • 6

Košarkaš beogradskog Fleša sa Voždovca Đorđe Savković ima samo 16 godina, ali zakucava poput najvećih zvezda NBA lige Majkla Džordana, Vinsa Kartera ili Dominika Vilkinsa.

Visok je samo 194cm ali je pravi atleta, mršav, eksplozivan, brz i skočan kao malo ko njegovih godina u Srbiji. Igra na poziciji beka za kadetski tim Fleša, i jedan je od najboljih igrača kadetske lige Srbije sa 20,2 poena u proseku 5 skokova i 2,2 asistencije.

Ipak, njegova specijalnost su zakucavanja na utakmica iz svih situacija. Nema veze da li je u kontranapadu ili prolazi kroz reket pun igrača, Đorđe leti kroz vazduh poput najvećih majstora zakucavanja.

Na ovom snimku se nalazi i zakucavanje na meču između Fleša i Spartaka iz Moskve, na kom je Savković prešao ceo teren u fazonu NBA komentatora "sa koša na koš" i zakucao pored ruskih grdosija visokih i po 210cm.

Pogledajte video i uživajte.....

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    7. februar 2013 | 22:20

    Kao Karter,jer vas nije sramota? Da li imate granice srama? Da li je ovo vas rodjak,ili slicno?

  • Wax

    8. februar 2013 | 01:07

    Vi niste normalni... Ne vredjajte Cartera i ostale legende sa ovim... Sramota...

  • Nikola

    8. februar 2013 | 14:45

    malo preterujete sa tim "spektakularno" ali realo decko nije los. A i znate li koliko ima klinaca njegovih godina iz manji gradova koji kucaju i bolje od njega samo sto se niko ni ne potrudi da ih pronadje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA