ROBEN: Nisam ja za klupu, hoću više da igram!

Holandski fudbaler nezadovoljan je u Bajernu iako ekipi odlično ide, i poručio je treneru Hajnkesu da očekuje da bude starter protiv Arsenala u Ligi šampiona

  • 0

Bajern gazi u Bundesligi, ali nisu svi u klubu srećni. Holandski internacionalac Arjen Roben poručio je da nije zadovoljan trenutnom minutažom u ekipi Bajerna, i dao do znanja treneru Jupu Hajnkesu da očekuje mesto u startnoj postavi protiv Arsenala u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

- Nisam srećan, želim da igram više. U utorak nas očekuje duel sa Arsenalom, to je velika utakmica i ne vidim nijedan razlog da ne budem u timu - rekao je Roben za nemački "Skaj sport".

Holanđanin je samo jednom bio starter na poslednje četiri utakmice, na kojima je Bajern zabeležio maksimalan učinak, bez primljenog gola.

Bavarci su u petak savladali Volfsburg u gostima 2:0, a Roben je postigao drugi gol iako je na terenu proveo samo 11 minuta, pošto je u 79. minutu zamenio Franka Riberija.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA