Hrvatski fudbaler onesvestio se treći put na terenu! (VIDEO)

Alen Pamić pao u nesvest na meču hrvatskog prvenstva između Istre 1961 i Lokomotive Zagreb (2:2)

  • 0

Hrvatski fudbaler Alen Pamić onesvestio se na meču 20. kola hrvatskog prvenstva odigranom u subotu u Puli između Pamićeve Istre 1961 i Lokomotive iz Zagreba, završenom sa 2:2. Panić se srušio na teren u 17. minutu, što je izazvalo muk na stadionu.

To je treći put da se 23-godišnji fudbaler sruši tokom meča. Lekarska pomoć odmah je stigla, a Pamić je brzo došao sebi. Čak je sam izašao sa terena, odbivši da bude odvezen medicinskim vozilom.

Hrvat je slične stvari doživljavao dok je nastupao za Standard iz Liježa, prvi put se onesvestio na utakmici 2010. U međuvremenu bio je na pregledima u Italiji i doktori su mu dozvolili da se i dalje bavi fudbalom. Posle ovog događaja postavlja se pitanje da li je njihova analiza bila ispravna.

- Prvo mi se na treningu smračilo pred očima pa sam čučnuo na travnjak i pričekao da prođe. Nedelju dana kasnije, dok sam igrao za B ekipu Standarda, opet mi se zacrnilo pred očima i onda sam izgubio svest na neka dva-tri minuta - opisao je Panić po dolasku u Pulu šta mu se desilo u Belgiji, zbog čega je  i raskinuo ugovor sa Standardom.

Trener ekipe za koju Alen igra je njegov otac Igor Pamić. On je sve mirno podneo, bar je tako izgledalo, a verovatno će dobro razmisliti pre nego što sina ponovo uvrsti u tim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA