MIJAILOVIĆ: Ne bole me leđa! MIKOVIĆ: Janković je bušio Robija

- Tačno je da sam na pripremama dobio udarac i osećao sam bol nekoliko dana, ali to nije bio razlog da propustim trening, a kamoli neki meč - rekao je vezni igrač Crvene zvezde

  • 2

Digla se ozbiljna prašina oko "slučaja Mijilović", koji nema više mesto u timu Crvene zvezde. Trener Aleksandar Janković rekao je da popularnog Mićka muči povreda leđa, ali se onda javio igračev menadžer Stevan Miković, koji je "demantovao" Saleta Jankovića, rekavši da je njegov igrač zdrav kao dren.

Međutim, i Janković je odlučio da njemu odgovori, rekavši mu da drži monopol nad Zvezdinom decom, a posle njih dvojice, svoj glas je odlučio da da upravo onaj oko kog i jeste oblak prašine − Srđan Mijailović.

Mijailović za "Informer" nije želeo da komentariše izjave svog menadžera, ali je priznao da je i sam bio zatečen činjenicom da Janković ne računa na njega. On je otvoreno pitao šefa stručnog štaba šta je razlog za to, ali konkretan odgovor nije dobio.

"IGRAĆEŠ... NEKAD"

- Pitao sam trenera u čemu je problem i zašto ne igram. Rekao mi je da dobro radim, da samo nastavim tako i da ću sigurno igrati. Mislio sam da ću propustiti prvo kolo zbog tog udarca koji sam dobio na pripremama, ali i dalje ne igram. Jeste jaka konkurencija, ali verujem da mogu da se izborim. Ja sam Zvezdino dete, neću odustati, jer smatram da zaslužujem da igram. Naravno, na šefu je odluka koga će staviti u tim - rekao je 19-godišnji vezni igrač Zvezde.

Mićko je demantovao spekulacije da ga muči povreda leđa.

- Potpuno sam zdrav. Moj menadžer je odlučio da reaguje kad je pročitao u novinama da me bole leđa i da sam zbog toga na klupi. Međutim, niti sam davao izjave, niti me bole leđa. Tačno je da sam na pripremama dobio udarac i osećao sam bol nekoliko dana, ali to nije bio razlog da propustim trening, a kamoli neki meč - jasan je Mijailović.

ŽAL ZBOG "ORLOVA"

Mijailoviću je posebno žao što je zbog neigranja u klubu ostao bez mesta u reprezentaciji uoči predstojećih kvalifikacionih mečeva protiv Hrvatske i Škotske.

- Mnogo mi je žao. To je meč koji bi svako voleo da igra. Jedino što mogu da uradim jeste da pokušam da se nametnem selektoru za neke buduće utakmice i nadam se da ću uspeti - zaključio je Mijailović.

MIKOVIĆ: JANKOVIĆ JE "BUŠIO" ROBIJA

Već pomenuti Mijailovićev menadžer Stevan Miković odgovorio je i na Jankovićeve optužbe.

- Umesto da odgovori zašto Mijailović ne igra, Janković se bavi mojim privatnim poslovima. A šta je on radio pre dolaska u klub?! Šest meseci svakodnevno je pio kafu s Robertom Prosinečkim, a "bušio" ga je kod uprave - rekao je Miković.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA