NEVEROVATNO: Barsa uvek pobeđuje sa 4:0 kad se bira papa!

Katalonski klub već tri puta u istoriji igrao je za vreme papskih konklava i sve tri utakmice završene su istim rezultatom

  • 1

Rezultat kojim je Barselona sinoć savladala Milan (4:0) u revanš meču osmine finala Lige šampiona za dobre poznavaoce prilika u Vatikanu ne samo da nije iznenađenje, već je i potpuno očekivan.

Naime, Barselona je do meča sa Milanom već dva puta u istoriji igrala za vreme papskih konklava na kojima se bira poglavar Rimokatoličke crkve i obe utakmice su završene istim rezultatom - 4:0.

Prvi meč je odigran 26. oktobra 1958. godine, u toku konklave na kojoj je za papu izabran Jovan XXIII, a Barselona je tada pobedila madridski Real.

Za vreme biranja Jovana Pavla II, Barselona je 1978. istim rezultatom savladala Las Palmas. Treća pobeda stigla je sinoć protiv Milana, a nije isključeno da se ovaj neverovatni scenario ponovi i četvrti put. Barsa u nedelju igra protiv Rajo Valjekana, pa ako izbori u Sikstinskoj kapeli potraju još pet dana, kladionice će verovatno biti prebukirane uplatama na tačan rezultat ovog meča. Znate već koji...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA