PEVAČI "ORLOVIMA": Samo vi pobedite, a mi ćemo vam pevati do jutra!

- Ja trenutno imam jednu želju, a to je da pobedimo Hrvate u Zagrebu.Gledaću ih i navijati za njih i vrlo rado bih im zapevao pesmu "Reci sve želje", ukoliko budu slavili pobedu u Zagrebu - rekao je Sinan Sakić

  • 1

Sada je već dobro poznato koje će se pesme slušati u svlačionici i autobusu sprskih reprezentativaca pred utakmicu sa hrvatskom u Zagrebu.

Ukoliko "orlovi" pobede u "maksimirskoj ludnici" na kojoj će se čuti i Tompsonove pesme, imaće tri boda koja ih vraćaju u život u kvalifikacijama za Mondijal, ali će imati šansu i da zajedno sa svojim omiljenim pevačima proslave veliki trijumf.

Sinan Sakić nije krio oduševljenje što je "orlovima" njegova pesma na prvom mestu na plej-listi.

- Naravno da sam oduševljen. Drago mi je što vole moju muziku, ta pesma je davno snimljena i za pravu stvar nema vremenskih odrednica. Ja trenutno imam jednu želju, a to je da pobedimo Hrvate u Zagrebu. Gledaću ih i navijati za njih i vrlo rado bih im zapevao pesmu "Reci sve želje", ukoliko budu slavili pobedu u Zagrebu - rekao je pevač.

Među omiljenima, po izboru fudbalera Srbije, je i Branka Sovrlić, koja je poručila da bi volela u slučaju velikog uepsha na "Maksimiru" da peva za pulene selektora Mihajlovića.

- Navijam za naše na utakmici protiv Hrvata i normalno da mi je drago što slušaju moju pesmu "Lido Lidija". Odavno sam snimila tu pesmu, a vidite da je još uvek mladi vole. Ako naši momci pobede, volela bih lično da im otpevam tu pesmu kad budu slavili - izjavila je Branka.

Za Miroslava Ilića nema dileme, Hrvati su favoriti na papiru, ali smatra da uz pravi pristup fudbaleri Srbije mogu da se vrate iz Zagreba sa sva tri boda, a o svojoj pesmi koja će motivisati "orlve" pred predstojeći duel kaže:

- Presrećan sam ako ih moja pesma "Još te nešto čini izuzetnom" motiviše. Reći ću vam jedno, Hrvati su favoriti na papiru, ali ni naši dečaci nisu loši, mogli bi da pobede uz dobru motivaciju. Ako naši momci pobede, rado bih zapevao sa njima. Pevao sam fudbalerima i kada je Zvezda osvojila Kup šampiona, a zanimljivo je da, iako sam zvezdaš, Matiji Kežmanu, koji je partizanovac, kad je igrao u Holandiji, pevao sam svaki put kad je njegov tim pobeđivao - rekao je Miroslav ilić.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA