SKANDAL: Novo pijančenje fudbalera Zvezde (FOTO)

Prvotimci "crveno-belih", Milan Jovanović, koji je kasnije oteran sa priprema i Ognjen Mudrinski, opuštali se tokom zimske pauze u prvenstvu, pa su jedno veče proveli uz pivo i cigarete

  • 19

Fudbaleri Crvene zvezde nisu baš najsjajnije počeli prolećni deo sezone, a sada se zna i zbog čega!  Pripreme su odradili u Antaliji, ali one izgleda nisu bile dovoljno jake da se iz organizma izbace alkohol i cigarete, koje su igrači konzumirali tokom pauze. Crveno-beli u prvenstvu jedva uspevaju da se sastave na terenu, o čemu svedoče rezultati, ali su zato izgleda odlični u konzumiranju alkohola.

Telegraf je došao u posed fotografije na kojoj prvotimci Zvezde u društvu svoji prijatelja slave uz ogromne količine piva. Kako nezvanično saznajemo slika je nastala tokom zimske pauze u prvenstvu kad su igrači rešili da se opuste od napornog rada u prvom delu sezone.

Bilo kako bilo, alkohol ne priliči sportistima. Kao što se vidi na slici je i Milan Jovanović, igrač koji je kasnije odstranjen sa priprema upravo zbog alkoholisanja, ali izgleda da on nije bio jedini ljubitelj dobre kapljice u Zvezdi.

Pored njega na slici je i Ognjen Mudrinski, dok ostala dvojica momaka nisu članovi prvog tima već prijatelji fudbalera.Sudeći po ovoj fotografiji jasno je zašto je kasnije u januaru Jovanović oteran sa priprema zbog pijančenja.

Na slici se vidi da je na stolu desetak limenki piva, poznatih stranih kompanija, kao i flaša nekog nepoznatog žestokog pića. Naravno, kada se pije i cigareta dobro dođe, pa su Zvezdaši imali i paklicu na stolu.

Ovo nije prvi put da zvezdaši banče, pre nekoliko meseci uhvaćeni su u klubu "Teatro", a tada je u glavnoj ulozi bio Luka Milivojević, kome su pomagali Eli Babalj  i Nikola Maksimović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cao

    16. mart 2013 | 00:35

    Ево као навијач Партизана, питам шта фали ? Па и они су људи и требају да се опусте, то што они не знају да играју то је друга прича. Па Марадона је био на гудри нон стоп па је најбољи играч свих времена.

  • Klisura

    16. mart 2013 | 00:40

    Што да не пију, зарађују људи, још кад видим рекламу на ТВ-еу како кукумавче за добровољне прилоге у вези изградње стадиона, мењам канал. Фудбал је за мене (без жеље да повредим било кога) најглупљи спорт који постоји.

  • Srdjan Bg

    16. mart 2013 | 08:31

    Da nisu to oni sto nemaju ni za hleb?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA