HRVATI VREĐAJU: Mustafa brani za Srbiju!

Sportski nedeljnik iz Zagreba detaljno se bavio karijerom srpskog golmana, ističući u prvi plan "nadimak" koji su mu dali Zvezdini navijači

  • 10

Hrvatski mediji se prilično dobro snalaze sa informacijama iz srpskog fudbalskog tabora i trude se da ozbiljno zakuvaju čorbu. Šta reći na naslovnicu sportskog nedeljnika "Maks", koja je posredstvom izveštača Mozartsporta stigla i do Srbije, a na kojoj je uz odgovarajuću sliku Vladimira Stojkovića stavljen naslov "Mustafa brani Srbiju".

Očigledno dobro upućeni u situaciju sa golmanom Partizana koji je Zvezdino dete, a svojim dolaskom u Humsku 2010. je zapalio fudbalsku Srbiju, nisu propustili zicer kako bi svojim čitaocima objasnili kako su njega "delije" htele da "ubiju zbog izdaje", kome su dali nadimak koristeći motive iz filma "Boj na Kosovu".

"Preživeo je bombardovanje raketama i topovskim udarima, znao je da izdrži vređanje familije, nisu mu bila strana ni sučeljavanja sa viđenijim "delijama" u beogradskim noćnim klubovima...", kaže se između ostalog u tekstu "Maksa".

Ipak, pribojavaju se njegovog najvećeg kvaliteta "duela 1 na 1", što autor teksta i ne krije.

(Telegraf.rs/Mozzartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa savic

    18. mart 2013 | 11:44

    taj nadimak govor koliko navijaci zvezde i uopste, mnogi srbi, ne znaju istoriju... mustafa je kao uvreda, jer je covek presao iz sportinga u partizan... i kao, promenio je veru... kakve to ima veze sa prelaskom iz kluba u klub... delije su deo turske vojske, ne znam za sto su to, ti veliki srbi, zvezdasi, uzeli za svoje ime... osnivac crvene zvezde, krcun penezic i srpska ozna, pobili su vise srba nego nemci za vreme okupacije...

  • miki

    18. mart 2013 | 14:01

    Pa upravu su,pa pn je mustafa

  • Toni

    18. mart 2013 | 12:30

    Mozda da je tu i sulejman...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA