ZVEZDA: Pare iz "Gasproma" stigle na "Marakanu"!

Konačno stigao dugo očekivani novac, koji su "crveno-beli" odmah iskoristili za regulisanje nagomilanih obaveza

  • 2

U petak, 29. marta, na račun FK Crvena zvezda konačno je stigla dugo očekivana uplata generalnog sponzora, ruskog energetskog giganta "Gasproma".

Uplata je iskorišćena za vraćanje nagomilanih dugova komunalnim preduzećima, kompaniji za obezbeđenje "Sig", a uplaćene su i dogovorene rate klubovima Jagodini, Slobodi, Spartaku i Borcu.

Novac je iskorišćen i da se isplati deo obaveza prema bivšem treneru Aleksandru Jankoviću, njegovom nasledniku Rikardu Sa Pintu i pomoćniku Mutinju, kao i fudbalerima Petkoviću, Asamoi i Daudi.

Deo novčanih sredstava iskorišćen je, kao što je i najavljeno, za isplate sedam mesečnih plata radnicima u klubu, u bruto iznosu, ali je deo novca upotrebljen i za "povezivanje" staža ljudima koji su mnogo godina u klubu i pred penzijom Dragoslavu Šekularcu, Petru Krivokući, Miši Odaviću i drugima.

"Crveno-beli" isplatili su i deo dugovanja dvema bankama Marfin i EFG banci.

Ovo je samo privremeno rešenje, a već od ponedeljka čelni ljudi Crvene zvezde usmeriće napore ka tome da obezbede sredstva za evro licencu, srede stanje sa ugovorima fudbalera i menadžerima, kao i stanje u omladinskoj školi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA