SA PINTUOVE GLAVOBOLJE: Milijaš doživeo potres mozga, Milivojević na operaciji!

Trener Crvene zvezde je posle utakmice sa Radničkim 1923 ostao bez dvojice vezista pred meč sa Hajdukom u sredu

  • 1

Novi trener fudbalera Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu debitovao je pobedom nad Radničkim 1923 na "Marakani" u subotu, ali je istog dana, po svemu sudeći, ostao bez dvojice igrača, bar pred naredni duel sa Hajdukom u sredu.

Teže povrede zadobili su ključni igrači u veznom redu Nenad Milijaš i Luka Milivojević. Prema prvim informacijama posle meča, kapiten je u jednom trenutku ostao bez daha prilikom pada posle jednog vazdušnog duela, ali se, prema saznanjima "Sportala", ispostavilo da se radi o lakšem potresu mozga. Milijaš je bio izvezen sa terena, a tog samog momenta ne seća se najbolje.

Milivojević je posle obilnog krvarenja iz nosa napustio teren u 40. minutu. Ustanovljeno je da je drugom Zvezdinom vezisti slomljena nosna kost, i on će u ponedeljak biti podvrgnut operaciji.

Podsetimo, Sa Pintu je pred meč u subotu rekao da probleme sa povredama imaju, između ostalih, i Filip Kasalica i Milan Jovanović.

(Telegraf.rs / Sportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukašin

    31. mart 2013 | 14:54

    I tako nema ko da igra. Mislim ima onih koji misle da mogu , a. Vrlo , vrlo malo onih koji stvarno mogu. Zvezda u ovom trenutku nema ni dobar tim , a ne nešto više.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA