Matić može u Junajted za 45 miliona evra!

Srpski vezista bi mogao na leto da napusti Portugaliju, jer je Aleks Ferguson spreman prilično da se otvori kada je reč o novcu

  • 2

Srpski internacionalac mogao bi brže nego što se pretpostavljalo ponovo na Ostrvo! Nemanja Matić je ozbiljna meta Mančester junajteda, koji je spreman prilično da se otvori za srpskog vezistu.

Čini se, ipak, nedovoljno za sada, jer Benfika ne odstupa od cifre 45.000.000 evra, koliko traži za slobodu nekadašanjeg igrača Čelsija, Košica, Kolubare...

Aleks Ferguson je već poslao jednu ponudu lisabonskom timu, za sada je ostalo na tome, iako je nesporna njegova želja da od leta ima još jednog Srbina u timu.

Podsećamo, Matić, rođen 1988. godine, iz Čelsija u Lisabon stigao je u julu 2011, a posle debitantske sezone koju je odigrao u toplo-hladnom stilu, ove je, možda od početka, i glavna uzdanica "orlova".

Do sada je na 34 utakmice postigao četiri gola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukašin

    3. april 2013 | 16:23

    Čovek igra odlično , Pravi igrač za prave rezultate. Mihajlović nemože da dozvoli taj luksuz da ga pozove. Počećemo dobro da igramo i da pobeđujemo , šta će nam to , ovako je super, odlično . Nebi Siniša znao šta će sa njim.

  • Marko

    3. april 2013 | 15:47

    Za sve koji ne znaju, Matic je prvi igrac u istoriji Benfike koji je proglasen 2 mjeseca zaredom najboljim igracem portugalske lige (decembar 2012, januar 2013)..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA