FENERBAHČE: Krasić? Ko je taj?

- Krasić je neprepoznatljiiv, ne liči na igrača kojeg smo letos doveli. Ne znam šta se sa njim dešava. On je bivši igrač - rekao je trener Fenerbahčea Ajkut Koćaman

  • 2

Nije se Miloš Krasić naigrao fudbala u Fenerbahčeu, a po svemu sudeći, više neće uopšte.

Trener Fenerbahčea Ajkut Koćaman ne računa na Miloša Krasića poslednjih nedelja, a pred meč Lige Evrope protiv Lacija je italijanskim novinarima rekao i zašto.

- Krasić je neprepoznatljiiv, ne liči na igrača kojeg smo letos doveli. Ne znam šta se sa njim dešava. On je bivši igrač - rekao je šef stručnog štaba Fenerbahčea.

Krasić je prošlog leta stigao u Fenerbahče iz Juventusa za sedam miliona evra i potpisao četvorogodišnji ugovor koji mu garantuje 2,7 miliona evra po sezoni.

Nekadašnji reprezentativac Srbije je ove sezone u svim takmičenjima odigrao 20 mečeva, ali je uglavnom ulazio sa klupe, i postigao je samo jedan gol.

Poslednjih nedelja nije bio čak ni u konkurenciji za startnu postavu, pa čak ni za klupu, pa je vrlo verovatno da će na kaju sezone napustiti turski klub i vratitit se u Rusiju, u CSKA  iz Moskve, grad i tim u kojem je prikazivao najbolje partije u karijeri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukašin

    4. april 2013 | 18:27

    Fali nam u reprezantaciji al onaj pravi Krasić.

  • Oto Fon Schtuka

    4. april 2013 | 16:24

    Jos jedan nas propali talenat. Sta mu sada vrede ugovori u velikim klubovima, kada mu je ovo izgleda bio zadnji ozbiljan u karijeri. Morao bi FSS da ima sluzbu koja, umesto robovlasnika menadzera, vodi racuna o nasim reprezentativcima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA