Janka zahvatio virus "Troicki": Poraz od Dimitrova na startu Monte Karla!

Srpski teniser posle 5:4 u prvom setu izgubio svoj servis i praktično već tada potpisao kapitulaciju nastavivši lošu seriju na turnirima

  • 0

Odmor nije dobro delovao na Janka Tipsarevića. Drugi reket Srbije poražen je na startu turnira u Monte Karlu, od talentovanog Bugarina Grigora Dimitrova, iako je bio nadomak osvajanja prvog seta - 7:6, 6:1.

Loša rezultatska serija se nastavila za Tipsarevića i u Francuskoj! Iako je uzeo duži odmor, zbog čega se odlučio i na neigranje Dejvis kup meča protiv SAD pre desetak dana, očigledno se nije dovoljno odmorio, tačnije, pronašao neophodan mir za nastavak sezone.

Od početka sezone Janko nije igrao ni u četvrtfinalu jednog turnira, a u Monte Karlu je imao idealnu priliku da zaradi nove poene, jer je branio samo treću rundu do koje je stigao prošle godine.

Bugarski teniser je meč prelomio zahvaljujući Jankovom sindromu zvani nedostatak samopouzdanja koji je prisutan u igri Srbina od početka sezone.

Sve je do 5:4 za našeg tenisera (i servisa prednosti) funkconisalo kako bi trebalo, ali je usledio gubitak "svog" gema, odlazak u taj-brejk, gde je definnitivno bilo potvđeno da Janko iz "kanala" neće izaći.

Drugi set je, ispostavilo se, bio puka rutina, čemu u prilog ide samo jedan osvojen gem Tipsarevića i prilično lako izgubljeni ostali.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA