DORTMUND: Ne damo Levandovskog!

Čelnik nemačkog kluba reagovao na vest da bi Poljak zajedno sa klupskim drugom Marijom Geceom na kraju sezone mogao da pređe u minhenski Bajern

  • 0

Pred početak utakmice polufinala Lige šampiona između Dortmunda i madridskog Reala, odjeknula je izjava Enrikea Rejesa, menadžera aktuelnog trenera Bajerna Jupa Hejnkesa, da je napadač Robert Levandovski već prešao u minhenski klub.

Ipak, generalni menadžer Borusije Hans Joakim Vacke izjavio je da klub planira da zadrži Levandovskog bez obizra na iznos koji bi mogao da zaradi od obeštećenja u slučaju prevremene prodaje poljskog napadača.

- Činjenica je da Robert ima ugovor sa nama do 2014. godine. On za razliku od Gecea nema klauzulu da može ranije da napusti klub. Želimo da i sledeće godine igra u Dortmundu - rekao je Vacke za nemačke medije.

Levandovski je postigao sva četiri pogotka u pobedi Borusije protiv Reala od 4:1 u prvom meču polufinala Lige šampiona.

- Prvo želimo da razgovoramo sa Robertom. On je jedan od najvažnijih igrača u timu i izuzetan mladić. Imamo odlične odnose i ne zanima nas naknada od transfera. Želim da ostane, a meni se želje uglavnom ispune - poručio je Vacke.

Levandovski je u Borusiju stigao 2010. godine iz Peha, a postigao je 74 gola u 135 nastupa za "milionere".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA