HAOS U PARTIZANU: Sukob Mitrovića i Šćepovića!

Dvojica igrača u klinču od petka, kad su se obračunali na treningu pred utakmicu s Novim Pazarom. Trener Vermezović izostavio Šćepovića za to gostovanje

  • 1

Protraćeni bodovi i nervoza zbog kockanja titulom dovelo je do loše atmosfere u svlačionici Partizana, koja je u petak dobila nove razmere, kada su se sukobili Aleksandar Mitrović i Marko Šćepović.

Tu informaciju preneo je "Mocart sport", navodeći da je posle ružnih reči ili čak i fizičkog obračuna između dvojice napadača. trener Vladimir Vermezović odlučio da ne povede reprezentativca Srbije Šćepovića na gostovanje Novom Pazaru.

Isti izvor navodi da je na treningu crno-belih dan pred polazak za Novi Pazar, Aleksandar Mitrović grublje startovao na Lazara Markovića udarcem laktom. Tada se umešao Marko Šćepović, koji je deset metara udaljenosti pritrčao i krenuo u zaštitu, a Mitrović mu je uzvratio oštrim tonom, što je odmah izazvalo razmenu uvreda špiceva koji, prema informacijama od ljudi iz Partizana, nisu baš u idealnim odnosima poslednjih meseci.

- Ništa se dramatično nije desilo, nikakve tuče ili razmene udaraca nije bilo, igrači su se samo verbalno sporečkali, to je i normalno na treninzima - rekao je portparol Partizana Dragan Velanac.

Da u ekipi šampiona nešto ne štima, videlo se i na utakmici sa Novim Pazarom, kada je golman Vladimir Stojković, ničim izazvan, dotrčao do protivničkog kaznenog prostora u želji da upravo on izvede slobodan udarac. To mu nisu saigrači dozvolili, a kamera je uhvatila Milana Smiljanića kako koristi sve sočne psovke srpskog jezika dok se njegov saigrač vraćao na gol.

Šta li će se sve dešavati posle 0:0 u Novom Pazaru, kojim je aktuelni šampion pružio mogućnost Crvenoj zvezdi da se i te kako nada velikom preokretu i prekidu dominacije Partizana od pet godina...

(Telegraf.rs / Mozzart Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA