OŠTRE REČI BEKENBAUERA: Barsa je očajna, koristiće trikove i provokacije u revanšu!

Prvi čovek Bavaraca očekuje paklen revanš na stadionu "Kamp Nou", jer je, kako kaže, Barseloni povređen ponos

  • 3

Počasni predsednik Bajerna Franc Bekenbauer smatra da Barselona neće birati sredstva u drugoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona kako bi preokrenula ogroman zaostatak od 4:0 iz prvog meča.

Bivši igrač, trener i predsednik najuspešnijeg nemačkog kluba upozorio je da "Barselona nije spremna da se preda".

- Barsa će učiniti sve da izbaci Bajern iz ravnoteže. Oni će koristiti sve metode - dozvoljene i nedozvoljene. Braniće se očajnički jer im je ponos povređen - rekao je Bekenbauer za nemački "Bild".

Bajern je u prvoj utakmici prošle nedelje na poluvremenu vodio sa 1:0 protiv Barselone, a u nastavku je očitao lekciju timu koji se smatra najboljim u poslednjih pet godina i dao mu još tri gola, stekavši tako ogromnu prednost pred revanš u Barseloni.

- Bajernovi igrači ne smeju da dozvole da budu uvučeni u lične obračune - rekao je 67-godišnji Bekenbauer, koji je osvojio tri uzastopna Kupa Evrope sa Bajernom sedamdesetih godina.

- Barselona se neće predati, već će koristiti sve trikove i provokacije kako bi nadoknadila zaostatak - rekao je Bekenbauer.

Bajern je već osvojio Bundesligu i u finalu je Kupa Nemačke, a sada će pokušati da uđu u treće finale Lige šampiona u četiri poslednje sezone - pošto su prethodno izgubili dva puta u finalu - 2010. i 2012.

Revanš utakmica polufinala Lige šampiona između Barselone i Bajerna na programu je u sredu 1. maja.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Simo BAN

    29. april 2013 | 14:18

    Mrzim tog , covjeka ,Nijemci tvrde , najbolji libero svih vremena pa gje je Bogicevic , Zajec , Katalinski , Baresso, pa taj u danasnjem , nogometu nebi imao mjesta ni u nasem GOSKU, drzim palceve Barsi , pa neka je i nas Mandjukic kod Bajerna

  • Mimster

    29. april 2013 | 13:10

    Pa nemci nemaju sta o tome da pricaju isto!

  • fric

    29. april 2013 | 21:49

    e moj simo,sta mislis da barsa moze da pobedi bajern.Sto ih nisu pobedili bajerna,njihovo vreme je proslo.Ima jos barsa da izgubi kod kuci od bajerna,zivi bili u finalu ( bajern-dortmund ) ja sam za bajerna da osvoji ligu sampiona ali tesko,osvaja dortmund ligu sampiona,pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA