ĐURIĆ: Vermezović je normalan čovek, dogovorićemo se oko para!

Predsednik Partizana nije otkrio na koliko je potpisan ugovor sa novim trenerom Vukom Rašovićem, niti da li će bivši šef struke biti isplaćen do kraja ugovora

  • 1

Vuka Rašovića je, kao novog šefa struke Partizana, beogradskim medijima predstavio predsednik kluba Dragan Đurić, koji je, kako sam kaže, tek danas posle 12 časova odlučio zajedno sa ljudima u klubu da zameni posustalog Vladimira Vermezovića.

Đurić, trajanstven kao u većini situacija kada je novac u pitanju, nije precizirao na koliko je ugovor sa Rašovićem potpisan, ali ni kako će se finansijski okončati veza Vermezovića i Partizana, odnosno da li će bivši trener "crno-belih" biti isplaćen do kraja svog ugovora ili će mu poslednja plata biti za april.

- Napravićemo dogovor sa Vladom. On je normalan i korektan čovek - nije se dao predsednik "crno-belih".

Prvi čovek srpskog šampiona, u čijem je mandatu nekoliko trenera ranije napustilo Humsku, nakratko je i analizirao prethodnih deset meseci Vladimira Vermezovića u Partizanu.

- Vlada je dobro radio, ali sport i fudbal nemaju granicu za uspeh. Važan je samo rezultat...

- Morali smo da reagujemo u ovoj situaicji jer smo ozbiljan klub, organizovan, i koji uvek razmišlja unapred.

Vuk Rašović nije mogao da poželi lepši uvod u svoje izlaganje od predsednikovog.

- Vuk je jedan od trenera koji je pripreman za ovo (da preuzme prvi tim). Nije planirano da danas dobije priliku, ali... on je naš igrač i naša škola. Jedan je od retkih trenera koji je napravio sve što vredi danas u Partizanu, tačnije igrače koji su danas okosnica kluba.

- Želim mu uspeh, svi stojimo iza njega. Nadam se da će uspeti da odbrani titulu, to mu je glavni cilj - zaključio je Dragan Đurić.

(S. Milošević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    29. april 2013 | 20:39

    Bravo za trenrera dosta je bilo takozvanog trenera vermezovica,a sada je na redu da se isteraju I ostali iz kluba politicari zajedno sa ovim presednikom pa ce biti bolje a ne da prodaju titulu sramota ziva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA