SRAMOTA: Tuča juniora Zvezde i Partizana prekinula meč, titula "crno-belima"!

U drugoj četvrtini, kod rezultata 23:22 za Partizan, posle jednog faula, došlo do opšte tuče, posle koje je trener "crveno-belih" Slobodan Klipa odlučio da povuče igrače sa parketa

  • 4

Finale Heba Juniorske lige Srbije u Čačku između Partizana i Crvene zvezde okončano je na najgori način, tučom još golobradih košarkaša i povlačenjem "crveno-belih" sa terena, posle čega je titula pripala večitom rivalu.

Nezdrava atmosfera iz rivalstva "crveno-belih" i "crno-belih" u seniorskoj konkurenciji izgleda da je zatrovala i klince. Koliko god da je ovo što se desilo skandal, nema mnogo razloga za čuđenje.

Kako javlja specijalizovani košarkaški sajt MVP, sve je počelo faulom košarkaša Partizana Vasilija Pušice nad Petrom Skoknićem, da bi se zatim uključili Nikola Milutinov i Marko Tejić, a za njima i ostatak članova oba tima. Epilog svega bile su isključujuće greške za Milutinova i Tejića. Potom je trener "crveno-belih" Slobodan Klipa pričao sa sudijama i odlučio da povuče svoju ekipu, pošto mu je rečeno da meč može da nastavi samo sa četvroricom igrača! Kako se košarkaši Zvezde nisu vratili na teren, Partizan je odneo pobedu i tako stigao do pehara.

Ukoliko je uopšte bitno, treće mesto pripalo je Mega Vizuri, koja je savladala Borac sa 84:68.

(Telegraf.rs / Izvor: MVP.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    30. april 2013 | 13:01

    Do kada ce te da obmanjujete javnost i pisete lazi.Igraci CZ su iskljuceni ZATO STO SU SVI DO JEDNOGA SA KLUPE USLI U TEREN.POSTOJE SLIKE ,SNIMCI A VI I DALJE PRAVITE LUDIMA NAROD. Pravila jasno kazu ko god udje na teren automatski je iskljucen i sto se desilo u ovom slucaju .Utakmica nije natavljena jer je strucni stab CZ dobio telefonska upustva da se mec ne nastavi.Sram vas bilo !

  • vukašin

    30. april 2013 | 12:30

    Smeniti sve koje vode oba kluba od predsjednika do trenera al odma! Našta ovo liči i šta ovo znači , kuda ovo vodi. Sram vas sve bilo.

  • Sale

    30. april 2013 | 22:09

    Najveci krivci su organizatori turnira koji su sklonili proitvpozarne aparate, pa su svi sa zvezdine klupe morali da se umesaju u tucu, sto po pravilima dovodi do iskljucenja svakoga ko udje na teren. Partizanova klupa je bila mudrija, niko nije usao na teren niti se mesao u tucu, sta sad hoce ovi iz Zeleznika, neka nauce pravila, ili da imaju malo vise pameti i samokontrole. Nista ne moze na snagu i silu, videlo se to i u Laktasima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA