"Vetar i loš vidik ne mogu da me opravdaju"! (VIDEO)

Boban Bajković se zahvalio igračima što su odmah posle njegovog kiksa postigli treći gol u Jagodini i osvojili tri nova boda

  • 3

Potezom zbog kojeg se na zapadu na duže vreme rezerviše klupa za rezervne igrače Boban Bajković zamalo nije koštao Crvenu zvezdu nove pobede i izvesnog gubitka šanse da se posle pet godina okiti titulom prvaka.

Ipak, neverovatno ispuštanje lopte Zvezdinog golmana, posle slobodnog udarca Jagodine za 2:2, poništeno je golom Luke Milunovića, samo minut kasnije, kada je beogradski tim ispstaviće se stigao do tri boda.

Boban Bajković se posle meča zahvalio saigračima što su ispravili njegovu kardinalnu grešku.

- Ne želim da koristim bilo kakvo opravdanje zbog vetra ili lošeg vidika koji sam imao, ja sam jedini krivac i zbog moje direktne greške primili smo gol.

- Hvala navijačima i saigračima koji su me podržali i već u sledećem napadu ponovo postigli gol i tako mi vratili samopouzdanje. Ne mogu da opišem koliko mi je bilo teško u trenutku kada je lopta završila u mreži, ali to je fudbal, šta da radim, dešava se - rekao je Bajković za zvanični sajt kluba.

Golman "crveno-belih" pokušao je u celoj situaciji da pronađe i lepšu stranu.

- Ako je već moralo da se desi ovako nešto i da primimo ovakav gol, volim što se desilo na utakmici koju smo pobedili. Još jednom, beskrajno hvala mojim saigračima i navijačima. Idemo dalje, čeka nas težak raspored do kraja prvenstva, ali verujem da možemo sve da pobedimo i osvojimo titulu - poručio je Bajković.

(Telegraf / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukašin

    3. maj 2013 | 08:04

    Jedan od onih golmana koji će brzo biti zaboravljeni-bez kvaliteta,talenta i svega onog šta čini dobrog golmana.

  • Nemanja

    3. maj 2013 | 14:28

    Admine objavljuj komentare, evo ja moj ponavlja. I da si kojim slucajem primio jos jedan, slucajno, svakako bi tvoji pobedili jer je to neko vec uredio. najveci problem ove vlade je da naprave zvedzu sampionom, kakvo kosovo, bolji standard. Danas dragana niko neproziva i nespominje ni u jednim medijima a do skoro je ispunjavao naslovne strane svih stampanih medija za zekstrom i zemunom al dobro se nagodio. partizan topi prednost zvezda nemoze da izgubi i kad nemoze da pobedi, mora. sve u svemu verovatno to rade da bi se u srbiji bolje zivelo, ako je tako nek proglase cigancice vec sutra sampionima pa da krenemo u bolji zivot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA